hits
Litt vel optimistisk

 • 13.07.2016 kl.17:43
  • Var kanskje litt vel optimistisk til morgenen i dag. Bare solen tittet litt frem dro Christi og jeg på oss en bikini, og dro ned på stranden. For det gjelder jo å nyte det lille av fint vær vi faktisk har her i Norge. Skal vel ikke skryte for mye av været i dag. Kun noen minutter etter disse bildene ble tatt, begynte det å regne. Solstrålene var borte og det var på tide å få på seg noe annet. Resten av dagen har jeg tilbrakt med Christi, vi har slappet av og nesten ikke forlatt sengen etter en veldig sen frokost. Vi lagde noen helt fantastiske rundstykker, de er både sunde og utrolig gode! Disse kommer på bloggen veldig snart, så GLED dere. 


   I dag fikk jeg en liten overraskelse i posten! Endelig kom Kylie Lip kit, dette har jeg ventet på i en liten evighet. Eller siden den første bestillingen aldri kom, måtte jeg bestille en ny. Små gleder på en ellers grå og trist dag er jo helt perfekt. Resten av dagen skal jeg bruke på å pakke og rydde litt hjemme, ettersom jeg reiser til Tønsberg. Håper dere har hatt en fin dag! 

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   ida

   13.07.2016 kl.17:48

   dere fikk nå gjort noe kos ut av dagen da :D man må jo nyte de få solstrålene man kan få hehe :D

   Evelin

   13.07.2016 kl.18:29

   haha ja vi har ikke hatt så mye fint vær. vi fikk det i mai, og det er det vi ser ut til å få. jaja nydelige bilder ihvertfall <3 du er RÅVAKKER ! håper du hadde en grei dag alikevell:D med venninnen din:D

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde