hits
Uken som har gått!

 • 10.07.2016 kl.21:25  • Ja, da har enda en ny uke gått, flydd eller så har den hoppet over noen dager. Lite vet jeg, annet enn at det stod søndag på mobilen da jeg våknet! Det betyr at det er "uken som har gått" innlegget her på bloggen. Jeg vet jeg har vært utrolig fraværende her de siste dagene, noe jeg beklager for. Men jeg tror jeg bare trenger å slutte å stresse og la inspirasjonen komme tilbake igjen til meg..?

    

   Ukens høydepunkt: Ukens høydepunkt må være da vi kjørte hjem fra Oslo. Taket nede, vinden i håret, musikken gikk gjennom kropp og sjel, hende i været og tankene fløy avgårde. For en fantastisk tur.     

   Ukens innkjøp: Det er andre gang jeg bestiller Kylie Lip Kit, for posten klarte å miste den andre pakken. Derfor måtte jeg sette meg ned enda en gang, i håp om at jeg får den denne gangen. 

    

   Ukens Lættis: Denne uken har ikke vært annet enn lættis. 

    

   Ukens matopplevelse: Bluecheesburger som man kan bestille på Glass. Fantastisk.    

   Ukens flause: Trodde denne uken hadde gått smertefritt, men tydeligvis ser jeg på bloggen til Anniken at jeg har falt ned fra en stol, så da må jeg nesten sette det som ukens flause. Lurer fælt på hva som skjedde der, si.

    

   Ukens craving: Tyggis. Når jeg var yngre, var det nesten ingen som hadde sett meg uten tyggis, altså. Jeg gikk konstant å tygde på tyggis. Da jeg var liten og hadde null anelse om hvor mye penger var verdt eller hvor mye en million var. Var jeg 110% sikker på at mamma hadde brukt 1 million kr på tyggis til meg. Ha ha, den craven har nå kommet tilbake. Håper jeg ikke bruker en million denne gangen da.    

    

   Ukens treningsøkt: Joggeturen og styrketreningen Kaja og jeg tok når vi var på spiralen. Litt av en treningsøkt, støl var jeg i lang tid også.

    

   Ukens serie: Søndag forrige uke, startet jeg å se på serien "LOVE", lite visste jeg om jeg likte den eller ikke, men før jeg visste ordet av det, hadde jeg sett ferdig hele sesong 1. Litt stressa over at jeg ikke hadde noe å se på lenger, tenkte jeg at jeg skulle starte å se på American Horror Story, da den ble nevnt i den serien. Nå søndag 1 uke senere, sitter jeg her å ser på sesong 4. Jeg er så hekta at jeg ikke aner det selv. 

    

   Ukens låt: Aloha- Møme (feat. Merryn Jeann) - Frelst som jeg ble, var det ingen tvil om at det var ukens låt.

    

   Ukens opptur: Da jentene hadde samlet seg for å overraske Maren på dagen hennes. Det gjør så godt i hjertet, når man ser noen så glad for en liten ting ♥ - Vi hadde en fantastisk dag sammen med henne!    

   Ukens nedtur: At jeg har vært ganske syk denne uken, litt opp og ned. Men det verste var da jeg våknet opp i går med feber, allergi sjokk i halve ansiktet. Fordi jeg var så smart og hadde sovet med vinduet oppe. Så jeg hadde nok pustet inn mye pollen i kroppen. Vondt og irriterende med rennende øye og nese, gikk jeg igjennom dagen med to bursdager og en liten tur ut på byen. Sengen har aldri vært mer fristende som den var når jeg kom hjem igjen. 

    

    

   Alt i alt, har  gjengen allianse klart å lage en minnerik og fantastisk uke igjen.

    

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Maren

   10.07.2016 kl.21:41

   ❤️❤️❤️❤️❤️

   Henriette Celin

   10.07.2016 kl.23:58

   Ser ut som mange flotte stunder og øyeblikk fra uken ja. Kjedelig at du har vært syk da men :-/

   Kjekt med slike roadtrips, og elsker skjorte kjolen din :-D

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem