hits
Aldri, jeg mener ALDRI gjør det.

 • 20.06.2016 kl.17:08


  • - Freedom -


   Jeg vet ikke hva som var verst? Det å sitte der, eller hva som skjer etterpå. Jeg lover deg, aldri se The conjuring 2. Man får ingenting godt ut av å se den, annet enn at man er p i s s r e d d for resten av livet ditt for alt. Anniken og jeg dro å så den for noen dager siden. Jeg har aldri vært så redd for en film før, @all. Anni og jeg skrek om hverandre, så høyt at jeg hadde vondt i ørene etter vi var ferdig. Selv før kinoen hadde startet var det kaos i hele salen, folk var redde, folk skrek, ink oss to tullinger som satt langt fremme. Jeg skrev I'M LEAVING typ 500 ganger i løpet av filmen. FYF hvor jævlig den var. Ikke nok med det at filmen var skummel, også at jeg kom til å være redd for å være alene hjemme i lang tid etterpå, det hadde jeg en anelse av. Men de måtte vise original klippene fra den virkelige hendelsen, og generelt at filmen var basert på en sann historie gjorde ikke saken så veldig mye bedre... Jeg er så f i t t e redd for alt som skjer rundt, klarer hvert fall ikke sove alene eller være i et mørkt rom. Takk for meg, jeg skal aldri se den filmen igjen eller noen skrekkfilmer @all. 

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Maren

   20.06.2016 kl.17:26

   Så masse kule bilder av deg og ja, jeg så denne filmen i helga, helt grusom:). Jeg så sa jeg, hylte meg gjennom den:). Noe så skummelt har jeg aldri sett:):)

   Henriette Celin

   20.06.2016 kl.17:38

   Uff, vet akkurat hvordan du har det. Så en fæl skrekkfilm i spansken typ 5 ganger pga. vi MÅTTE, og har fortsatt mareritt av den i blant. Ikke noe gøy med skrekkfilm i det hele tatt. Så den filmen skal jeg ikke se, hehe ;-P

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde