hits
Hva jeg ønsker meg

 • 19.05.2016 kl.17:34

  •  

   Endelig er det min tur til å ha bursdag. Jeg elsker det å ha bursdag, stelle i stand et kalas og varte opp vennene mine. Denne gangen feirer Simen og jeg den sammen, da han hadde det den 22. April, mens min er 22. Mai. Det har gått så sykt fort, samtidig som alt skjer før bursdagen. Men i dag, da har vi virkelig startet å planlegge og handle inn det vi skal ha. Håper alt går som planlagt og at solen titter frem. Siden jeg alltid lager ønskeliste før bursdag og jul, gjør jeg det denne gangen også. 

    

    

   Hva jeg ønsker meg:

    

   1. Siden iPhonen min ble ødelagt på 17. Mai, er det ingen tvil om at det står sterkest. iPhone 6S plus rosa   2. Canon 50 mm linse til karma mitt. 

   3. Penger selvfølgelig..    

    

   4. Reise til Paris eller et koselig sted

    

   5. Jeg har egentlig alltid ønsket meg et polaroid kamera, men aldri fått kjøpt meg dette...


   6. Klær, sminke, koffert (ha ha, den forbanna kofferten jeg aldri fikk tilbake. Altså man blir så utrolig fort lei av klær, så det er alltid bare et stort pluss. Sminke blir man alltid glad for.

    

   7. Jeg har alltid ønsket meg denne kjøkkenmaskinen i rosa. Den ser alltid så perfekt ut på et hvert kjøkken.   8. Kaffemaskin som vi kan ha på soverommet. Hvor deilig er det ikke å ha bare kunne strekke seg etter nypresset kaffe når man skal våkne?    

   9. Sengetøy til dobbeldyne.     

   10. Adidas sko   Dette er noen av mine ønsker. Selvfølgelig blir jeg glad uansett hva jeg får, for alt jeg ønsker er å samle mange gode mennesker som vil lage en bra dag.

   - Karianne Vilde

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde