hits
I kveld skjer det!

 • 11.05.2016 kl.14:51  • I kveld skjer det. Dagen vi har ventet spent på lenge. Vi skal endelig få se resultatet, resultatet av hvordan deres andre gang der nede ble. Hva som ble gjort og hvordan alt ble til slutt. Jeg håper denne gangen gjør at ting blir endret for de stakkars menneskene der nede, at de blir sett, hørt og kanskje får et bedre liv? Jeg ville heller betalt meg for klær for å vite at de andre får mer penger. De som faktisk sitter dag inn, dag ut, syr og fikser de klærne vi kanskje bare bruker èn gang. Noe som er deres levebrød, for å kunne overleve. Mens vi her i Norge bare spytter på det. Vi bryr oss tydeligvis ikke nok til å vite hva vi støtter når vi kjøper klær. Vi tenker ikke over hvilket arbeid som blir langt ned, og hvor lite penger de som jobber med dette faktisk får. 
   I kveld får vi endelig se all jobben og innsatsen de har gjort, for å prøve å gi de som ikke har noe, et bedre liv og en stemme. I kveld får vi sett det vi aldri visste, og i kveld får vi skjønne hvordan andre har det. I morgen kommer første episode ut til dere andre. Jeg håper så mange som mulig vil ta seg tiden til å se på den, forstå og tenke seg om når de ser den. Jeg er utrolig stolt over alt Anniken har klart, bare ved å stå på sitt, aldri gi seg og heller aldri være redd for å si sin mening. Til syvende og sist så er det alltid de som kommer lengst, det er de som får til noe og det er de som sitter igjen som helter. 

   Det kommer til å bli veldig spennende og rørende premierefest av sweatshop sesong 2. Jeg gleder meg til å se hele resultatet, og kunne dele min kunnskap med dere!

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde