hits
Når vil det bety noe?

 • 07.05.2016 kl.11:00  •     Tanker.

   Det å blogge er ikke bare, bare. Flere tenker det er dans på roser, fordi det er så enkelt. Det er så enkelt å sitte på ræva å få ting. Nei, kjære deg. Det er ikke så enkelt som dere skal ha det til. Det er alltid utfordrende. Det er hardt og man må gi 100% av seg selv hver eneste dag. Vi får ikke bare skryt og "gaver". Vi får motgang, vi får hets og vi får kommentarer av at folk vet bedre enn oss. Men bloggen har gitt meg så utrolig mye. Jeg har sett meg selv vokse på bloggen, jeg har lært meg så utrolig mye, ting jeg aldri hadde lært uten denne bloggen. Jeg har blitt tøffere, sterkere og fått et annet syn på livet. Det er flere ganger jeg ser på innlegg, herregud, hvorfor skrev jeg det? Hvorfor hadde jeg på meg det, eller hva gjorde jeg her. Samtidlig som det er så utrolig gøy å ha en blogg man kan se tilbake til. Følge med på hvor mye du vokser, hvor mye du lærer og ikke minst hvor mye sterkere man blir for hver gang. 

   Jeg husker selv da jeg var yngre. Da jeg trodde man var voksen når man ble 18, når 18 års dagen kom var jeg sjokkert over hvor lite voksen jeg var, i forhold til hva jeg trodde. Nei, alt endrer seg når man er 20. For da! Da er man voksen. Nei, heller ikke når du er 20. Du er selvfølgelig mer voksen når du er 20, enn når du var 18. Du vokser for hvert valg du tar, du lærer, du oppfatter og du innser mer og mer for hver dag. 

   Jeg er veldig glad for det bloggen har gitt meg. Den har gitt meg et annet syn på alt. Syn på hvordan jeg vil formidle noe og hvordan jeg skal tenke på ting. Bloggen er som min dagbok. En dagbok jeg vil skrive i hver dag, for å selv kunne lære, for å gi og for å kunne vokse. Jeg vil kunne se tilbake på blogge, se over mine tanker og la det ha en betydning. Jeg vil kunne hjelpe de som trenger min hjelp, de som er der jeg en gang var og føler ikke at det er noe håp. Jeg vil kunne vite at min mening betydde noe, ikke bare for alle andre men også for meg. 

   Vil jeg, vil du, vil noen virkelig bry seg om de små bagatellene man en gang brydde seg om? Vil man huske de? Takket min kjære blogg, klarer jeg å lese hva jeg tenkte, og ikke bra tro hva jeg jeg en gang visste. 

    

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem