hits
Har du virkelig så lite selvinnsikt?

 • 03.05.2016 kl.22:31  • Selvinnsikt. Det er ikke alltid like lett å ha. Men når er person aldri har det, ja da er det en annen sak. Det er virkelig noe som irriterer meg. Det gjør meg ganske skuffet når jeg ser andre mennesker ikke ser sine egne feil. KUN hva alle andre gjør "feil". Hvis man først konfronterer en person uten noe selvinnsikt eller forståelse for forskjellen mellom rett og galt, ender det alltid i helvetes stor diskusjon. Det er enten feil tidspunkt, eller man tar det opp feil eller så er alt bare mas og det er ikke noe "de" ikke gidder å høre på. Flere ganger lurer du på om det er "meg" det er noe galt med, for man får bare kjeft da man tar opp en feil "de" har gjort. Eller da man spiller tilbake med akkurat samme mynt, da er ting tydeligvis ikke greit. Men da "de" gjorde det var det ikke en big deal og man overreagerer. 

   Hva er grunnen til at enkelte personer kan ha så lite selvinnsikt at de ikke ser det hele bildet? Er de menneskene så egosentrisk at de ikke vil se det eller ikke vil innrømme det? Når de alltid skal ha rett. Virkelig, ALLTID. Men når ting ikke går deres vei er det et helvete uten like. Det blir så helvete at du lurer på om du tar feil, selvom du innerst inne vet at du har rett. Men det blir så kaos ut av det at nesten ikke skulle gå an å ha rett. Det hender jo.

   Ja, det er nok flere som har mange historier og meninger om akkurat det der. Men hvordan har det seg at enkelte personer tror de kan gjøre hva de vil, utenom at det gjør noe. Mens hvis noen gjør det samme mot de er det verdens undergang? Det blir er helvete, og da er man den store stygge ulven? Like. Bitch please. Det du gjør er ti tusen ganger verre, men når noen prøver å vise deg virkeligheten. Virkeligheten om ting er det så langt bak natten at det ikke går an? Kan de egentlig endre hvordan de ser på verden rundt seg, eller vil de alltid være egosentriske personer, som kun tenker på seg selv og sitt? At de ikke tenker på andre mennesker rundt seg, kun seg og sitt. 

   Jeg lurer på om det er mangel på empati. For uten empati klarer du ikke tenke på andre mennesker. Andre mennesker/dyr sin smerte eller følelse. Men da er man der igjen. Hvordan kan man virkelig mangle så mye empati? Jeg er en sånn person som gråter av å se andre gråte. Jeg gråter ved å se andre lide og jeg setter alltid andre rundt meg først i kø. Uansett. Kanskje litt for mye noen ganger. Men er jeg sur, og den personen jeg er sur på bli lei seg, så får jeg for mye empati til å i det hele tatt kunne fortsette å være sur. Det er derfor da for meg, rart å kunne tenke at andre kan mangle den empatien.

    

   Hva mener du?
    

   • 3 kommentarer

   3 kommentarer

   !!!!!!

   03.05.2016 kl.23:11

   pleier aldri å kommentere blogger, men herregud dette innlegget var jævlig bra!! du fikk virkelig sagt ord på noe som er et ekstremt stort problem! skal dele dette med de som virkelig trenger å lese dette haha

   kariannevilde

   04.05.2016 kl.13:01

   !!!!!!: Hehe. Det er godt å høre :) bra du likte det!

   LillAnn

   04.05.2016 kl.19:15

   Godt skrevet Karianne .

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde