hits
Måneden som har gått

 • 22.04.2016 kl.19:50

  •  

   Månedens craving: Det må være godteri. Etter en uke med null candy og dårlig brus, var det deilig å komme tilbake til Norge med det fantastiske godteriet vi har. 

    

   Månedens opptur: Når taxien stopper utenfor leiligheten til Kaja og jeg ser hun komme ut! Herregud for en herlig følelse. For ikke glemme hele NYC turen.

   Månedens nedtur: Det har jo vært mange nedturer denne måneden kan man si. Men en nedtur var da Kaja gikk ut av taxien på vei til skolen, og taxien skulle kjøre meg til flyplassen.. Akkurat der og da, var hjem det siste jeg ville. Jeg slet med å holde tårene inne, og ville bare bli der i den store byen. Borte.

    

   Månedens Wake up call: Ikke stol på noen andre enn deg selv. Det er kun deg selv som kan få deg opp og frem.    

   Månedens flause: Ha ha ha! Vet ikke om jeg burde skrive det engang. Når jeg skriver det blir det ikke like kleint, da dere ikke vet storyen bak det. Men en jente jeg møtte i NYC, vi var på nach i en toppleilighet, der de selvfølgelig hadde vakter og lobby. Vi hadde en Konjakk (eller Cognac) med oss når vi skulle dra. Selvfølgelig var vi begge så fulle at det å gå rett var ikke det største problemet engang. Men uansett, vi tusler og går, og vi skjønte at de vaktene ikke var så spesielt begeistret over oss, da vi hadde bråket så mye da vi skulle inn. Uansett! Vi prøver å holde oss med å ikke surre for mye foran de, men mens vi surret oss gjennom lobbyen, så klarer Frida å miste den konjakken i bakken, så den knuser i tusen biter og det spruter alkohol over alt. Hellothere. Det var flere personer i det rommet jeg helst ikke ville møte blikket til der.

    

   Månedens tanke: Begynn å lev for deg selv, og ingen andre. Man lever kun èn gang, ikke la noen stå i veien for hverken drømmer eller mål. Du er din egen kaptein på din egen skute. Velg riktig hvem du vil ha på reisen din. 

    

   Månedens musikk: Angel - The weekend

    

   Månedens kjøp: WÆ, penger går så fort.. Gaver, taxi, klær og sminke.. 

    

   Månedens øyeblikk: Når jeg hadde laget mitt eget blogg-rom, også la jeg meg ned å tittet utover den fantastiske utsikten og så de rosa skyene fly forbi.    

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde