hits
piker og hvitvin

 • 20.04.2016 kl.16:58
  • God ettermiddag kjære dere. Håper dere har hatt en fin dag i varmen i dag. Som jeg skjønner så er det flere av dere som ikke fikk spilt av house tour videoen i går, noe som er litt rart, for hver gang jeg ber noen sjekke den fungerer den for de. Men uansett, jeg skal prøve å finne ut hva feilen er.

   Jeg ble dratt ut av sengen kl 2 i dag, for jeg måtte være med å spise lunch ute i Drammen. Som alle sikkert vet, så sover jeg som en sten om dagen, har ikke kontroll på hvilken dag eller uke vi er i. Men det er nok derfor vi har venner, venner som drar oss opp om "mårran" og skaffer oss et liv. Selvfølgelig går snakken vår som alltid om hva skal man gjøre med livet sitt. Ha ha, det går nok aldri en dag uten at jenter begynner å snakke om det. Hva vi skal gjøre, hva vi ikke skal gjøre eller hva som skjer. 

   - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

    

   Nå sitter jeg her i den lille blogg-bula mi. Det er så utrolig koselig å bare sitte her. Sitte her, se utover havet, se måkene lande på bølgene. Det er så fantastisk. Jeg vet at dette har blitt mitt nye favorittrom. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på dette rommet før at all. Det har bare stått der, urørt og forlatt. Helt til jeg begynte å sette noen av tingene mine inn her når vi skulle rive soverommet, da innså jeg at dette var det perfekte rommet jeg har drømt om hele tiden. - Hvis dere følger meg på snapchat @kariannevilde, kan dere se hvordan det ser ut her nå. -  Gleder meg til å gjøre flere endringer her inne.

    

   - Karianne Vilde

    

   • 4 kommentarer

   4 kommentarer

   Henriette Celin

   20.04.2016 kl.19:13

   Så ut som en herlig lunsj! Fine bilder, hehe ^^

   Å, det høres ut som et perfekt blogg rom. Kos deg videre, og ha en fin kveld (:

   kariannevilde

   21.04.2016 kl.01:07

   Henriette Celin: Takk for det :) Ja, var fantastisk lunch og det perfekte blogg-rommet :)

   Lise

   20.04.2016 kl.20:46

   Hvor er de fine brillene dine fra :)?

   kariannevilde

   21.04.2016 kl.01:07

   Lise: De har jeg kjøpt i NYC. Litt usikker på butikken, for var typ mange butikker i et lokale :)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem