hits
One world trade center

 • 18.04.2016 kl.12:08  •  

   - This is beautiful - 


   " Du vet når en tragisk hendelse skjer, så knytter flere bånd med hverandre. Det er litt sånn når noe umenneskelig skjer, så blir vi menneskelige igjen. Vi holder sammen, vi ser hverandre og vi bryr oss. Etter en stund går vi tilbake til normalen, men vi alle minnes og respekterer det umenneskelige som har skjedd. Jeg ble veldig rørt da jeg så alle navnene som stod på minnegraven. Tenk på alle de uskyldige menneskene som mistet livet sitt, alle de som skulle hjelpe til og hvor sterkt mennesker stod sammen etter det som skjedde. Det fine med denne memorial plassen, er at alle kan gå hit for å huske hvor sterke vi ble sammen. Man kan minnes og sørge for de livene som gikk tapt, men også se hvor nydelig de har gjort alt sammen av respekt og kjærlighet. "

   Det var utrolig fint sted, det ga så mange forskjellige følelser. Følelser, tanker og respekt. Hver og en av de personene som har navnet sitt der er helter, helter som mistet livet sitt på tragisk vis. Hver og en person var like viktig, de betydde noe. Noe jeg håper alle fortsatt ikke glemmer selvom noe tragisk ikke har skjedd. Husk at alle er like mye verdt, uansett penger, farge eller drømmer. Vi er en for alle, alle for en. Akkurat sånn vi er når noe tragisk skjer, så må vi aldri glemme å se hverandre uansett. Hver gang alle står sammen, klarer vi det umulige. Vi blir sterkere av det. Vi blir bedre og sterkere av å hjelpe de som trenger hjelpen vår, uansett om vi ikke har mye å gi. Man får igjen så mye mer av å sette pris på andre mennesker, se de og lytte til de. For uten alt på utsiden, er vi alle like på innsiden. Vi har følelser, et hjerte og en kropp, uansett størrelse eller fasong. Vi er mennesker. 

    

   Mine tanker går ut til alle dere som sliter. Dere som føler dere forlatt, dere som har mistet noen, dere som føler dere oversett og til dere som ikke har det så bra. Husk at dere aldri står alene, uansett hvor hardt livet blir eller hvordan ting føles. 

   - Karianne Vilde

   • 5 kommentarer

   5 kommentarer

   Veronica

   18.04.2016 kl.12:26

   Jeg skjønner at du ble rørt, det hadde jeg også gjort! <3

   Elsket antrekket ditt :D

   Charlotte Tunes

   18.04.2016 kl.13:38

   Nydelige bilder! Husker selv at jeg ble ganske preget da jeg var i det området for noen år siden.. Veldig spesielt, men samtidig fint å være der. Ha en fin mandag <3

   Silje

   18.04.2016 kl.14:16

   Hei, hvor mye måtte du betale for turen til New York? Ser på turer dit nå😉 Gleder meg

   kariannevilde

   18.04.2016 kl.22:08

   Silje: Jeg betalte 2500kr tur-retur. Kjøpte via SAS ungdom :)

   Henriette Celin

   18.04.2016 kl.22:50

   For et fint innlegg!

   Og flotte bilder. Kan tenke meg det var både fint og sterkt og se monumentet, navnene på de som døde, og i det hele tatt være der hendelsen skjedde...

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem