hits
So fly in Manhattan

 • 15.04.2016 kl.18:50  •     Chanel veske - Bukse fra Bik Bok - Top shop, topp - Skinnjakke (Kaja sin) - Sko (Steve Madden​)


    

   Det er så trist å være tilbake i Norge igjen.. Jeg savner virkelig byen alt skjer i, jeg savner å sitte å skravle med Kaja natten lang, helt til vi finner ut at vi faktisk ikke rekker å sove noe. Jeg savner at det alltid var noe som skjedde bare man gikk ut av døren. For ikke glemme de ekornene som fløy rundt bena hver gang du var ute, eller den deilige crêpe med sjokolade og bananer. Det er det som er det beste ved å reise. Alle de gode minnene du opplever, føler og ser. 

   Når jeg kom hjem har jeg ikke gjort annet enn å sove bort dagene, jeg har ikke hatt peiling på hvilken dag som er hva, hva jeg skal gjøre eller hva som er viktig. Det er så sykt, men man må bare bite tennene sammen, så kommer man seg gjennom det. 

   Nå starter jo også bursdagsjam perioden. Alle har bursdag. Virkelig. Alle. Jeg skjønner aldri hvordan jeg kommer meg gjennom disse månedene, men til syvende og sist, så skjer det alltid. Jeg har jo bursdag rett etter 17. Mai, så jeg sitter egentlig her å planlegger om jeg skal ha en stor feiring eller en liten gathering med venner. Jeg liker jo alltid å gjøre ting stort når jeg først gjør det, men jeg vet faktisk ikke om jeg har tid i det hele tatt. Mai er jo den månd det skjer mest i av alle månd i året. Time will show.

    

   - Karianne Vilde

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Henriette Celin

   15.04.2016 kl.20:55

   Et stilig antrekk! flotte sko ^^

   Skjønner du savner det allerede. Sånn er jeg alltid også etter slike turer (:

   Det er så sant. Men føler alle har bursdag mai/juni. Så her er det bare å finne gave idéer til folk ;o

   RebeccaHasselgard

   16.04.2016 kl.01:20

   dødfint outfit!

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem