hits
Tannpirkere i øynene

 • 03.04.2016 kl.20:28  •      

   Nå sitter jeg her i halvsøvne. Null, nada søvn forrige natt, kan ikke heller si det blir noe denne natten heller, for jeg endte med spontantur til Göteborg. Jeg hadde store planer om å ha kosekveld med en venninne, men jeg ble "fristet" med på tur, for å først dra innom svinesund for å handle inn litt mat og glins så bli med på spillejobben til boysa. And here i'am.

   Derfor sitter jeg her med evig store teposer under øynene, stresset over at jeg enda ikke har pakket og jeg har så shitload med ting jeg skal fikse i morgen. Men som alltid klarer jeg det umulige. Alt ordner seg alltid til slutt, og nå får jeg bare prøve å nyte kvelden før vi roadtripper tilbake igjen i natt.

    

   - The day after tomorrow - 

   Nå sitter jeg her, med en evig lang liste foran meg som jeg bare må kaste meg ut i. For i morgen tidlig reiser jeg endelig til New York, og soverommet skal vi starte å pusse opp i dag. Hello there, flere timer i døgnet! Hvor er du? Men jeg gleder meg faktisk til å se i morgen om jeg enda har fått pakket noe, hvis ikke, da håper jeg Kaja har noe jeg kan bruke. 

   Nå får jeg bare kaste meg i oppussingen, for her skal det rives! 

   Vi snakkes i morgen, for dette blir en fryktelig kort dag da jeg våknet kl 17.00. 

    

   - Karianne Vilde

    

    

    

   • 4 kommentarer

   4 kommentarer

   Nina Maria

   03.04.2016 kl.20:51

   Oi, haha! Det var noen travle timer :O

   kariannevilde

   04.04.2016 kl.08:43

   Nina Maria: Ja! Noen ganger hender det også, he he

   jesus4areason

   04.04.2016 kl.02:03

   såå nydelig du er :-) <3 det var noen travle timer ja :-) good tur til new york, har alltid hatt lyst til og oppleve det, kos deg og nyt tiden <3

   // Benedicte

   kariannevilde

   04.04.2016 kl.08:43

   jesus4areason: Tusen takk for det :) Skal kose meg masse :)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem