hits
Ting blir aldri som planlagt..

 • 02.04.2016 kl.11:37

  •  

   Da står vi her igjen. Er det anger, dumskap eller er det bare sånn det er..? Det som skulle bli en avslappende dag med oppussing av soverommet siden vi har kjøpt oss en ny seng. Woho. Endte med at vi skulle få middagsgjester og et par glass med ØL. Yeah right. Vi skulle ta det rolig siden jeg startet tidlig på jobb i dag, de andre skulle også jobbe i dag, så vi var sikret at en rolig kveld kom det til å bli. Tar ikke lang tid fra det går fra å ha en koselig stund foran spisebordet med mat og hygge, til vi endte i sofaen og kortstokken lå på bordet. Den ene etter den andre tømte glass etter glass og byen stod for tur. Kunne jo ikke akkurat la kvelden slutte tidlig i et så godt selskap? 

   Vi hiver oss i taxi ned til byen, før vi inntar flere utesteder og flere drinker. Flere timer senere ser vi ut som vi gjør på bildet under. Ha Ha. Når skal vi lære?

   Heldigvis for meg har jeg verdens beste jobb, så det er bare koselig å stå her i dag. Men jeg hadde klart meg uten den siste drinken på slutten der.. Jeg lo godt når jeg ser at jeg hadde postet dette bilde på facebook, like whatthaflux happend last night.     

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde