hits
Er det nå jeg skal si jeg venter tvillinger?

 • 01.04.2016 kl.20:54  • // Adidas sko fra Junkyard //

   // Bukse fra Gina Tricot //

   // Jakke fra Boda Skins //

   // T-skjorte fra Abercrombie and fitch //

   // Solbriller fra Ray-Ban //
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

   Er det nå jeg også kan si jeg venter tvillinger? Haha, det er så gøy å se alle som venter barn, folk som går i forhold og folk som gjør det slutt denne dagen her. Man kan aldri ta opp noe seriøst denne dagen, jeg har selv prøvd og det funket ikke. Jeg husker jeg hadde mannet meg opp i laaang tid på å fortelle håndballtreneren min at jeg ville slutte. Så en dag, da bestemte jeg meg for at NÅ, nå skal jeg fortelle han det. Hendene mine skalv da jeg skulle trykke på send, jeg stod oppreist i sofaen, tygde på fingeren min, tittet ut av vinduet før jeg trykket på send. 

   Jeg ventet på melding tilbake. Skvatt hver gang det dukket opp en melding. Helt til han "endelig" svarte. Alt jeg fikk til svar var; " Ha ha. Jeg går ikke på den der altså". Jeg sender forskrekket tilbake, "hva mener du!?, jeg er seriøs!?" Etter typ 3 minutter ringer han meg opp og sier, "Du tuller jo bare, jeg har fått 8 telefoner allerede i dag om at de skal slutte." Med en latter i stemmen. Jeg som var superstresset innså at jeg hadde sagt det på selveste aprilsnarr dagen. 

   Ikke nok med at jeg hadde gruet meg som en idiot i så lang tid, men jeg fikk beskjed om at hvis jeg virkelig mente det måtte jeg ringe han dagen etterpå for å bekrefte det... Ohmygad. Så nei. Jeg forteller ikke viktige ting på denne dagen lenger. I'm done.

    

   For dere som ikke skjønenr joken med tvillinger, så venter jeg altså ingen barn. Men jeg tror faktisk hunden  min gjør det, for goddamn hvor mye hun har lagt på seg.

    

   - Karianne Vilde

   - Følg meg på facebook og bloglovin for daglig oppdatering -

    

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Madeleine

   01.04.2016 kl.23:31

   huff det hørtes ikke noe gøy ut nei :P Hadde blitt litt angstfyllt da tror jeg :P Så gøy hvis hun venter valper da :D

   Henriette Celin

   02.04.2016 kl.02:11

   Nei man bør ikke tulle med viktige ting på selveste aprilsnarr dagen nei. Det kan gå gale x)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem