hits
Jeg har stjålet igjen!

 • 29.03.2016 kl.21:50

  •  

   God kveld kjære dere! Dagen i dag har egentlig gått i ett fra da vi våknet. Først dro vi på senteret for å få i oss litt frokost. Etter det måtte jeg innom gullfunn for å legge inn den ringen jeg fikk av Simen, deretter kjøpe div ting til TV'en da vi måtte flytte på den til sofaen kommer i morgen, så måtte vi kjøpe noe til hundene, teppe til stuen, mer verktøy (Simen har en hel butikk atm), styre rundt med andre ting, flytte den gamle sofaen opp til studio. Etter det kom Anni og Maj0 innom, men vi var så og si på vei ut av døren for vi skulle ut å "stjele" igjen. Ha ha. Dere husker kanskje da jeg skrev at Mariel, Simen og jeg var på palle-jakt? Vi skaffet oss en del paller, og dagen etter vi gjorde det, så kom det typ 5 paller hjem til oss etter vi bestilte stuebordet og stolene.. Men uansett. Tilbake til dagens fangst. Vi har jo snudd om hele TV-stuen, og siden TV'en nå henger på veggen, trengte vi en "benk" til å ha dekoderen og div ting på. Derfor fortsatte jakten etter den perfekte bjelken. Vi kjørte litt rundt, før vi fant en stor haug med masse gamle trebjelker. Skikkelig gamle bjelker som ble brukt til togskinner i gamle dager, så den er utrolig stilig. "One man's trash is another man's treasure"

   Det er litt for mørkt til å ta bilder av den nå, men hvis dere følger meg på snap @kariannevilde, kan dere typ se hvordan den er. Sykt hvor mye kule ting man finner som andre kaster, eller ting som bare ligger der. Men vi må snart roe oss ned så ikke huset ser ut som en vintage butikk tho.. Det er alltid like gøy å få nye ting inn i huset. 

    

   Men dette var dagen min. Nå står Simen å roper for jeg må lage middag.. Håper dere har hatt en strålende dag så langt <3

    

   - Karianne Vilde

    

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde