hits
Gaming outfit vol 100

 • 28.03.2016 kl.21:28
  •  

   Gaming outfit vol 100. Man kan jo ikke akkurat dra på gaming-samling uten det ultimate gaming outfit.. Ha ha. Nei nå var det ekstreeeemt deilig å endelig komme hjem. 1 uke med masse reise, innsjekk og utsjekk, så var det deilig å komme hjem til rent og pent hus. Smarte meg hadde ryddet og vasket før vi dro, så vi slapp å styre med det når vi kom hjem. Likevel hadde vi typ 20 bagger med oss på tur, der alt skulle vaskes, kan ikke si at det var like pent og ryddig etter vi hadde pakket ut fra bilen..

   Jeg hadde også tydeligvis savnet huset så mye, at jeg har startet å omøbelere litt rundt i huset. For på onsdag kommer eeeeendelig den nye sofaen vi bestilte! Jeg gleder meg så utrolig mye til å se hvordan stuen blir når vi setter den inn. Derfor gikk dagen i dag til å flytte den gamle sofaen opp til studio rommet, og flytte rundt på saker og ting. Nå er det vel på tide at vi pusser opp noe mer?

   Planen var egentlig å lage house-tour video til dere i morgen, men da venter jeg heller til etter sofaen har kommet inn, for nå er det kun noen dager igjen til jeg drar til NYC. 

    

   Vi blogges <3

    

   Bomber jacket fra Junkyard

   Adidas sko fra Junkyard

   Adidas jakke fra Junkyard

   Bukse fra H&M

   Topp fra Lace

   • 3 kommentarer

   3 kommentarer

   Evelin

   28.03.2016 kl.21:44

   så chill outfit :D kos deg med gaming :D

   Jesus 4 a Reason

   29.03.2016 kl.00:44

   Åå elsker den type stil. Håper du har hatt en fin påske :-) // Benedicte

   Henriette Celin

   29.03.2016 kl.00:44

   Et stilig og behagelig antrekk! Gøy å ommøblere da :-D

   Ser frem til video´en ^^

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde