hits
Har du hørt om TG?

 • 22.03.2016 kl.21:16  • Processed with VSCOcam with f2 preset

   Har du hørt om TG? The Gathering er hva det egentlig heter, men dahymn. Vikingskipet er stappfullt av benker, internett, skjøteledninger, ja egentlig alt man trenger for å game her i flere dager i strekk. Nå har vi sittet her i evighter for å vente på soundchecken til gutta. For i morgen tidlig kommer det typ 5500 stk inn her for å game. Det er så mange mennesker i èn hall, ha ha. Gleder meg til å se hvordan hallen ser ut når alle har funnet seg til rette i morgen. 

   Selvfølgelig ligger kamera igjen i bilen, så får ikke knipset noe i dag, men skal få fikset noen bilder før gutta skal spille(ikke game) her i morgen. Tviler ikke på at det blir en insane lang dag da heller. Men så lenge jeg får dratt med meg Simen på spa tidligere på dagen, så skal jeg ikke klage.

   Tenkte bare å oppdatere dere litt mens jeg sitter her å kjeder meg. For nå er jeg så sykt sliten og gleder meg bare til å komme til hotellet. Kommer til å sovne som en slakt for er så utrolig sliten i dag, vi har jo ikke gjort noe annet enn å stresse.

   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   For dere som som fikk med dere etterlysningen om katten på facebooken min i dag, så er katten i god behold hos eieren sin. Den var veldig glad for at den fikk mat og kos hos oss. Takk til alle som delte og ga informasjon.

   Ha en fin kveld videre.

    

    

   For dirkete oppdatering på når jeg blogger;

   Følg meg på bloglovin og facebook

   • 3 kommentarer

   3 kommentarer

   martemase96

   22.03.2016 kl.21:36

   jeg har hørt om tg, har mange rundt meg som spiller, sa det har jeg fått med meg :D , ha en fortsatt fin dag, og kos deg på spa :D

   minner om bloggkonkurranse på bloggen min , bli med da vell :D

   Evelin

   22.03.2016 kl.23:10

   ååh så fint bilde av deg :D ja gaming plass der alle rundt deg spiller. ønsker deg en fin påske:D

   Eckart

   23.03.2016 kl.10:46

   The Gathering er jo gøy:)

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde