hits
Hvorfor gjør dere det jenter?

 • 14.03.2016 kl.13:42  •  

   Processed with VSCOcam with t1 preset

   En ting som irriterer meg grenseløst, og noe jeg hvertfall ikke skjønner grunnen til. Det er når man blir forelsket i en gutt, begynner å date han eller har hooket opp med han, så begynner dere å stalke eksen hans herfra til hælvette. Dere kan alle hennes daglige rutiner, dere vet akkurat hvor mange hårstrå hun har i nesen og når hun sist gikk på do. Dere vet bedre en henne selv, om hvem venninne hun henger mest med og dere har nok fått hjerteinfarkt 50 ganger i løpet av dagen, fordi dere holdt på å like et 200 dager gammelt bilde på instagram. 

   Dere snakker dritt om eksen hans til vennene dine, til han og til deg selv. Dere hater hun så mye, men likevel gjør dere alt for å etterligne henne. Utenom at han selv vet det, har han snakket om ting hun har gjort til dere, noe dere selvfølgelig har tatt etter og gjør det samme. 

   Klesstilen begynner å ligne farlig mye på hans tidligere kjærlighet, bildene på instagram, måten de snakker og tenker begynner å se ut som en billig kopi. Dere prøver å etterlige henne på alle mulige måter, for alt dere vil er at HAN skal falle for dere. Dere vil så inderlig ha han at dere glemmer hvor tragisk det egentlig ser ut. For alt dere egentlig gjør, det er å få han til å tenke på sin kjære eks, den kjære eksen som bare var seg selv, mens dere blir sittende der dumme, alene og som en billig kopi av eksen hans.    Hvorfor vil dere det? Hvorfor vil dere etterligne eksen hans, det vil bare si hvis han virkelig faller for det, så falt han for eksen sin og ikke deg. Tenk at du må våkne ved siden av han eller kysse han og tenke at han egentlig aldri falt for deg, men den personen du etterlignet? Syntes du ikke det er trist? 

    

   Du går fra å være en litt lættis jente, til å plutselig skrive kjærlighetsromaner, dikt og legge ut ting som du en gang disset, men nå er du på eksen til denne personen, da må jo du selvfølgelig gjøre det samme selv. Vil du ikke heller at han skal falle for deg, for den du er. Ikke at han skal falle for eksen sin, tenke på henne eller snakke mer om henne? For til syvende og sist, kommer du aldri til å bli som henne, og det er en stor sansynlighet for at han kommer tilbake til henne, fordi du viste han at hun kledde bedre å være seg selv, enn hva du klarte. 

   På samme måte som hvis du får en ekte LV veske fra Paris eller en falsk fra Tyrkia, hvem av de velger du? 

    

    

   - Karianne Vilde

   Buksen er fra wightless, du finner den HER (ad)

   • 5 kommentarer

   5 kommentarer

   Eva

   14.03.2016 kl.17:28

   Hmm, lurer på hvor du får dette fra. Du får det til å høres ut som det er et utbredt problem som du ofte kommer over. Jeg har aldri opplevd at noen har fortalt meg noe lignende!

   kariannevilde

   17.03.2016 kl.18:08

   Eva: Det er overalt :)

   15.03.2016 kl.16:23

   Når skal du trekke vinneren av konkurransen din? Den med de armbåndene.....

   kariannevilde

   17.03.2016 kl.18:08

   Anonym: Ah, trodde jeg hadde gjort det jeg! Hm, da skal jeg sjekke det :)

   Madelen

   22.03.2016 kl.15:02

   Det er jo bare trist hvis dette er tilfelle hos mange jenter. Virkelig trist.

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem