hits
Annijor og Kari lager videoblogg

 • 09.03.2016 kl.16:56  • Nå var det på tide at Anniken og jeg lagde videoblogg sammen. Det er ingen tvil om at vi er et radarpar sammen, ikke minst foran kamera. Hvor er showet vårt liksom? Jeg har jo ikke sett hele videoen selv, for Anni står for klippingen. (Kanskje det beste, for dere som har sett meg drive med klipping..) Men jeg tror det blir utrolig bra. Hvis dere liker videoen, så lover vi dere å lage mange flere, røpe flere ting og snakke om ting dere aldri visste. For hun og jeg har mange ting på lur, nesten litt for mye at det er rart vi ikke har sagt det før. 

   ___________________________________________________________________________________________________

   Med en gang Anniken kom, så tok hun frisørjobben på strak arm og klipte håret mitt. Det trengte virkelig en klipp, men planen var jo en frisør, ikke Anni, men det ble ganske bra faktisk. Just call her if u need a haircut. 

   Ellers er dagen i dag ganske rolig. Jeg skal endelig lage de bollene jeg har snakket om i en uke nå, det er jo evigheter siden jeg har spist/laget boller, så nå ser det ut til at jeg endelig får tid til det.    Body - Nelly

   Jakke - Lace

   Bukse - Weightless

    

   Hva vil dere at vi skal lage til vår neste video?

    

   - Karianne Vilde

   • 3 kommentarer

   3 kommentarer

   Henriette Celin

   09.03.2016 kl.18:27

   For en fargerik og flott jakke!

   Blir spennende med video.

   Syntes det er morro med challenge video´er da.

   Som foreksempel Food Challenge (der man velger ut 5 ting hver også har den ene bind for øynene, og skal gjette, også bytter man), eller The Whisper Challenge ;-P

   kariannevilde

   10.03.2016 kl.15:55

   Henriette Celin: Tusen takk :)
   Ja, vi skulle egentlig gjøre det, men vi endte opp med 5 fakta om hverandre, så kan nok hende at vi gjør det til neste gang :)

   Henriette Celin

   10.03.2016 kl.16:58

   SV: Aha, men det er jo interessant også ^^

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde