hits
Kroppshysteri - instagram perfekt

 • 29.02.2016 kl.16:56  • Jeg husker den store debatten rundt kropspresset, alle jenter over 50 kilo ikke hadde noe å gjøre på stranden osv, osv, jeg skrev mine meninger HER - for dere som ikke har fått lest det enda, der jeg også har lagt ut før og etterbilde av meg som har blitt redigert.

   Det er trist at folk nede i 13 års alderen vil gjøre alt for å ville operere seg finere, fylle inn både det ene og det andre. Jeg syntes det ikke er fint når unge jenter sprøyter inn hverken det ene eller det andre i ansiktet for å fjerne rynker de ikke har en gang, for å få større lepper enn jenta ved siden av deg på skolenbenken har. Sultestreike i en uke fordi du ikke vil ha valker når du bøyer deg, eller at magen din skal bli #instagramfin. Kanskje det er vi jentene som blogger/instagrammer og legger ut bilder av oss hver dag som har skylden, fordi vi bare legger ut de bildene vi selv er fornøyd med?

   Men jeg kan love deg, vi knisper flere enn 3 bilder for å få noen få av de til å bli "de perfekte bildene". Som jeg skrev den gangen, og som jeg skriver igjen - Vi alle får valker når vi bøyer oss, vi alle har en dobbelthake hvis vi ikke poserer rikitg. Vi failer på de aller fleste bildene, men vi beholder og legger bare ut de vi er fornøyde med. 

   Jeg får jo ofte høre selv, nå er det på tide å sette botox i pannen, fylle inn kinnbena dine, gjøre ditt og datt. Det er jo ganske sykt egentlig, hvorfor skal noen fortelle meg at jeg burde gjøre det? Jeg er jo egentlig fornøyd så lenge jeg har det bra med meg selv, så lenge jeg får spise akkurat hva jeg vil, le av hva jeg vil eller si hva jeg vil, ja da er jeg fornøyd. 

   Vi legger kanskje ut at vi spiste en salat, mens alt vi gjorde var å ta bilde av maten til naboen mens vi egentlig stappet i oss en cheesburger. Mens jeg skriver nå, så knasker jeg på potetgull og drikker sjokolademelk, ingen instagram kur. 

   Vi legger frem kanskje de beste sidene av oss selv, men vi er akkurat de samme menneskene som sitter i huset ved siden av. På samme måte som deg, peller jeg meg i nesen, raper, bæsjer, promper, får mensen gjør vi også. Det er ikke sånn at vi ikke gjør de tingene fordi vi ikke legger det ut, men det er litt sånn det har blitt, - man viser frem en bedre side av seg selv.

   Vi våkner ikke opp som engler, selv ikke de som har stappet ansiktene sine med botox eller fylt leppene sine med restylane eller hva nå enn folk bruker nå for tiden. Håret ligger ikke perfekt inntil hodet når vi våkner, tar kanskje en ekstra time bare for å roe ned afroen min, men håret er langt fra perfekt når man våkner. Derfor er det viktig at du vet, ingen er perfekte, vi er alle like og skjønnhet kommer innenfra. 
   Du finner buksen og toppen HER

    

   Ikke prøv å oppnå idealene til et annet menneske. Prøv heller å finne deg selv, finne ut hvem du selv er og hva du vil. Du vil bli 1000 ganger mer fornøyd med deg selv når du har gjort det, enn å give etter noen andre. For da blir man aldri fornøyd. Finner du deg selv, dine mål og hva som passer deg best, da vil du være glad for hvordan du selv ser ut, og andre vil syntes du er nydelig for akkurat den du er. 

    

   Vær fornøyd med den du er, da vil andre rundt deg også bli det :)

    

   - Karianne Vilde

   • 4 kommentarer

   4 kommentarer

   Lene

   29.02.2016 kl.17:12

   Veldig enig i alt du skriver, selv om jeg må innrømme at jeg lenge har ønsket å ta botox i pannen selv + større pupper. Jeg er 23 år, har flere dype rynker i pannen i tillegg til at jeg har gått ned 25-30 kg. Puppene er ikke det de en gang var, for å si det sånn..

   Kristine

   29.02.2016 kl.17:28

   Du er et bra forbilde Karianne, så bra du går foran med et godt eksempel

   Karin

   02.03.2016 kl.20:39

   Hvilken størrelse har du i den buksa og "toppen"? :)

   kariannevilde

   02.03.2016 kl.23:22

   Karin: Small i toppen, og XS i buksen :)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem