hits
Saturday night

 • 29.02.2016 kl.00:11  • Da var dette eventyret over for denne gang, dessverre så nådde ikke stemmene våres til toppen denne gang, men han ble en god nr. 2! Det var utrolig god stemning, og det var heller ingen tvil om hvem som lagde best stemning i salen under opptredene. Det var uansett god stemning fra morgen til kveld, det er jo en opplevelse i seg selv bare det å være der, samtidig hvor nervepirrende det var når stemmene ble lest opp. Jeg som aldri har bitet negler før, gjorde det der og da..

   Simen og jeg skulle i barnebursdag i dag tidlig, så vi bestemte oss for å ta av taket på den nye bilen han har kjøpt. Siden det endelig hadde kommet noen få plussgrader i byen, innbilte vi oss at sommeren hadde kommet. Not a good idea tho, men koselig var det uansett. 

   Det å komme hjem igjen etter alt sammen, var bare helt magisk. Selvfølgelig bestilte vi pizza og jeg har sett tusen filmer og serier, mens han ved siden av meg har vært i sin dypeste søvn.

   Nå er bare det store spørsmålet om hvordan vi skal få på taket igjen på bilen, men det får bli morgendagens problem, for nå skal jeg ta kvelden selv..

    

   Good night! Håper alle har hatt en strålende helg.

    

    

   - Karianne Vilde
    

   • Én kommentar

   Én kommentar

   Henriette Celin

   29.02.2016 kl.09:55

   Så spennende! og skjønner at du bet negler, hehe.

   En god nummer to er ikke gale det da :-D

   og likte godt antrekket ditt<3

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem