hits
Svar på spørsmålsrunden

 • 26.02.2016 kl.22:36  • Hva inspirerer deg? - Ting som gir meg glede og mening. 

   Har du noen tips til å fremheve blå øyner? Synes dine alltid kommer så fint frem!! - Tusen takk for det! Jeg kan få laget et innlegg med det :)

   Hvilken farge er yndlignsfargen din? - Rosa, ah. Det er en helt fantastisk farge.

   Hvem er dine beste venner? - Christi, Kaja, Carina, Anniken, Mariel, ja herregud det er flere gode venninner som jeg elsker.

   Processed with VSCOcam with f2 preset
    

   Hvordan forhold har du og Simen Auke? - Vi har et ganske avslappet forhold egentlig. Vi er som to bestevenner, som kan ha det gøy av snørr og bæsj, vi liker å sove lenge, sovne med TV'en på, vi kan også sitte i flere timer å se på random naturprogram, vi liker å spise mat på natten, vi er begge like spontane, vi liker så og si nesten de samme tingene, også er vi begge veldig selskapssyke.

   kan du lage et innlegg om dere to sammen? Hvordan det er å bo sammen, hva dere gjør og hva dere vil oppnå sammen. - Det kan jeg gjøre :)

   Angrer du for at du ble sammen med han igjen? - hm?

   Hvordan er det å være en "broilerfrue"? - Det er som et helt vanlig forhold, bare at han er hjemme i ukedagene og har spillejobber i helgene, så noen helger sover vi på hotel.
   Er du mye med på reise? - Jeg gjorde!! Hva skjedde? Nei, men jeg tror reisingen kommer tilbake igjen snart.

   Processed with VSCOcam with p5 preset

   Vil du ha barn? - En gang i fremtiden, men ikke nå!

   Kan simen auke skrive et innlegg på bloggen din eller bli med på en videoblogg? - Skal se om jeg får tvunget han til det da, haha.

   Hva er det beste med forholdet deres? - At vi spiser mat i sengen, også at vi så og si er bestevenner.

   Hva gjør du og simen til vanlig? - Vi krangler om hva vi skal spise da, så elsker vi å se på filmer, mens nå pusser vi opp mye.

   Kan du beskrive forholdet deres - Forholdet vårt er egentlig ganske spesielt. Vi er egentlig som to bestevenner, som er kjærester og bor sammen. Vi har tørr humor, vi kan ligge i sengen i en uke utenom å gå lei hverandre eller generelt bli lei av å ligge der å se på filmer, bestille pizza på døra og fortelle hverandre hemmeligheter. Før vi innser at vi må få oss et liv, så da ender vi opp med å dra på telttur elrns.

   Er du noe mer med Carina Dahl for tiden? er dere like gode venner som dere var før? - Ja, selvfølgelig! Hun er min lille tvilling som jeg alltid vil sette høyt oppe, uansett om vi ser hverandre hver dag eller mindre.

   Processed with VSCOcam with f2 preset

   bor du fortsatt med mariel? - Hehe, nei! Bor jo med Simen.

    

   Hvordan er det å være på tv? - Føler ikke noe på det egentlig? Jeg tenker bare på opplevelsen vi hadde der, når jeg ser på det.

   hva er det beste du opplevde der? - HM, det var mye gøy som skjedde. Mye som ikke kom på TV også, men vi dro jo på en totalt lættis fisketur på slutten av oppholdet, også hadde vi noen moment der vi backet opp Benedicte når hun var trist. (Altså, det beste som finnes når man er lei seg er å være med gode venninner! Man kødder ikke med en jente når de har en venninnegjeng som backer opp uansett hva).

   Også var det en gang den lille hytten vår ble stappfull av mennesker og Mariel bestemte seg for å bli manageren min (HA HA), eller den gangen Mariel og jeg fant ut at vi skulle bade i "svømmebassenget" utenfor døren, som viste seg å være verdens minste sølepytt dagen etterpå.

   Det var også da jeg "disset" jentene med at de ikke skulle tryne ned trappen når det var glatt, så endte det selvfølgelig opp med at det var jeg som gjorde det.

   Eller når vi fikk utdelt go-pro kamera av film-crewt siden vi gjorde alle de "beste" tingene når de ikke var der, så vi bestemte oss for å filme payback på guttegjengen. Bare synd ingen trykket på startknappen.. 

   Processed with VSCOcam with f2 preset


   vil du dit igjen - Ja, selvfølgelig! Vi har blitt ekte campere nå.

   skal du være med på sesong to? - Ha ha, du får se da :)

   var det noen kjekke der nede? - Ja, når Simen plutselig dukket opp, ble det en kjekkas der :P

   kom simen ned dit eller var det bare tull? - Jepp, han kom ned. Han dro også på fisketur med de "innfødte" (som vi tydeligvis kalte de), mens vi ble filmet.

   hva var det sykeste dere gjorde der? - Det var en mann som var så SYKT skummel! Uten å tulle. Han satt i flere timer bare å stirret på oss, han rygget en meter bak også kjørte han frem igjen, og sånn holdt han på i en lang stund. Satt der bare å drakk en øl, sang høyt og kikket på oss igjen. Det ble så ubekvemt at vi ringte filmcrewet, som videre tok kontakt med Roy og Roger (som du også ser i serien). De kom til vår reddning, også ble vi veldig godt kjent med de også. 

   hva var det beste? - Alt det vi gjorde der. 

   hva husker du best? - Da Kaja tar av seg alle klærne sine når vi er på fisketur, for å hente kroken i vannet... HAHA, herregud! Vi joket med henne og sa at det var den eneste måten å få den tilbake, så hun hoppet virkelig i det. 

   hvem klikket du best med? - Jeg har jo bodd med Mariel, så selvfølgelig "klikker" vi bedre. Men alle jentene er herlige <3

   Processed with VSCOcam with f2 preset

    


   spiser du spearribs med så mye sprøstektløk? - Haha. Nei. Alt under grillingen er egentlig bare kødd, men de var veldig flinke til å klippe det annerledes tho, så det skal de ha.

   hvorfor ble du med der? - Fordi jeg er en veldig spontan person. Jeg tar ting på strak hånd, og syntes det hørtes spennende ut!

   ble du spurt eller sendte du søknad selv? - De tok kontakt med meg.

   Hvorfor valgte du ut akkurat de jentene? - Jeg ville ha noen som turte å gå ut av sin egen komfortsone og selvfølgelig noen jeg kunne ha det gøy med.

   skal du bli med på sesong 2? - Haha, du får se da.

   Kan du lage housetour video når dere er ferdig? - Ja, det kan jeg.

   Hvor lenge har du og Simen vært sammen? - Vi ble først sammen i 2012.

   Hva synes han om at du blogger? - Han får jo ganske mange goder ut av det selv, samtidlig så er det han som tar bildene, så kan ikke si at han klager.

   Hva er positivt med Simen og hva er negativt? - Det negative er at han er sta... Positive er at jeg kan være meg selv rundt han.

   Hvor lenge har du blogget? - I 3 år ca.   Hva liker du best med å blogge? - Det at jeg kan skrive hva jeg vil, når jeg vil. Det at jeg også kan beskrive følsene mine, utdype meg, men ikke minst, vise min side når jeg vil/trenger det.

   Kan du og Simen ha spørsmålsrunde sammen? - Kan prøve å lure han til det.

   Hvilket fag likte du best og hvilket fag likte du minst på VGS? - Jeg likte ML - markedsføring og ledelse og reiseliv best. Minst, så må det være RLE eller KRL? Husker ikke helt hva det ble byttet til, men dere forstår hva jeg mener til. Likte det så lite at jeg ikke husker navnet engang..

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem