hits
Du er BARE en blogger

 • 23.02.2016 kl.16:40  • Du er BARE en blogger. Hva skal det bli av deg? Ja, hva skal det bli av oss, vi som sitter flere timer foran skjermen hver eneste dag, deler livet vårt med folk vi ikke kjenner, de som ikke kjenner oss og de som tror de kjenner oss. Nei, for vi har jo ikke noe liv, vi er ikke verdt noe, kommer aldri til å bli noe av oss heller, for alt vi klarer, det er å dele livet vårt med andre. Vi er kanskje søppel, vi skriver kanskje bare søppel og ser ut som søppel. Men det er du som bruker dine sekunder, minutter og timer av livet ditt på å lese det du kaller søppel, du som bruker din tid av livet på å dømme livet til alle andre, si at de ikke kommer noen vei i livet, mens jeg, jeg gjør noe med det. 

   Processed with VSCOcam with p5 preset

    

   Du tenker nok at vi ikke har noen fremtidsplaner, for vi bare blogger. Vi driter jo i livet, vi vil jo bare tro vi lever i det lille perfekte livet vårt. I livet der vi tar selfier, sminker oss, tar outfit bilder, ler, skriver om jenteting, mens du sitter der å spyr. Herregud, for noen dumme, tragiske mennesker. Foreldrene deres burde skamme seg over de, disse jentene der skal sønnen min holde meg langt unna, døttrene skal ikke få lov til å være venn med de. For vi er jo så JÆVLA dumme. Hva faen vet vi om livet? Vi tror jo ikke at livet byr på noen problemer, for vi, vi skriver jo bare om blomster, rosa ting og gutter. Fy faen, hvor tragiske er vi?

   Nei, for vet du hva? Mens du sitter der å dømmer oss, dømmer hva vi skriver, dømmer om hvordan vi ser ut, dømmer oss for at vi fikk en kvise vi ikke redigerte bort, vi la på oss litt ekstra på ferie eller var ikke pen nok på den selfien. Så har vi gjort tusenvis av samarbeid med flere levrandører, drevet å bygget opp et merkevare, gråtet over ufyselige kommentarer folk har skrevet til oss, og sett oss i speilet, "Er jeg virkelig så stygg som de sier", vi har kanskje trent i flere timer for å fjerne de ekstra kiloene fordi noen kommentere det, vi har gjort flere ting på den tiden du satt å snakket dritt, enn hva du noen gang har fått til.

    

   Du kunne nok kanskje aldri delt livet ditt rundt på nettet, men jeg, jeg kunne aldri sittet der foran skjermen, skrevet dritt, dømt noen jeg ikke kjente eller snakket nedtalende om noen jeg ikke kjenner. Du tror kanskje du vet historien min, men det er noe du aldri noen gang kommer til å gjøre. For du tror du kan sitte der på din høye hest, rakke ned, dømme og tenke at den personen ikke betyr noe. Hennes meninger betyr ikke noe. Hun er bare udregelig liten drittunge som alltid får viljen sin, skriver bare masse dritt og forstår ikke livet. I det minste tørr vi å stå for det vi mener, vi går ut med bilde og navn, vi har ben i nesa og sier ting akkurat sånn som vi mener det. Uansett hvor mye hetts og dritt vi får for det. Vi er mennesker på samme måte som deg, vi har følelser og vi er like mye verdt som den personen du snakker så høyt opp i skyene. 

   Kjære deg. Jeg vet bedre enn å skrive dritt på andres blogger, jeg vet bedre enn å si "fy faen, nå har du blitt feit", jeg vet bedre enn å si "jeg er bedre enn deg", jeg vet bedre enn å tro at jeg er feilfri og kan si hva faen jeg vil om andre, for til syvende og sist, så tror jeg ikke du er så veldig mye bedre selv. For hvem ga deg retten til å dømme en person du ikke vet historien til? Hvem har fortalt deg at du er så feilfri at du kan si hva du vil om andre?

   Processed with VSCOcam with p5 preset

    

   En dag, en dag vil vi se tilbake på livet å se hvor hardt vi har jobbet for å komme dit vi er i dag, mens du enda sitter der på den samme plassen sur og gretten, og lure på hva f*en du fikk ut av å slenge dritt om alt og alle andre rundt deg. 


   Så spør jeg deg. Hva har jeg gjort deg så vondt, så vondt at jeg skulle fortjene det?

    


    

   • Én kommentar

   Én kommentar

   Aleksandra

   23.02.2016 kl.16:47

   Så bra skrevet! Husker da jeg nettopp startet å blogge så prøvde jeg å unngå at noen jeg kjente skulle oppdage den, men så dreit jeg bare i det. Jeg er ikke av de som satser på en bloggkarierre akkurat, men er jo selvfølgelig gøy å se at lesertallet øker for hver dag. Blogg er rett og slett en hobby så hva andre synes om bloggere har jeg sluttet å bry meg om. Veldig fin blogg du har forresten! Stå på videre :)

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde