hits
Sykeste natten

 • 17.02.2016 kl.23:17  • 10 minutters søvn og 8 timers jobb. Herregud. Det var serriøst den sykeste natten i historien 2016. Anniken og Jessica skulle sove over, så vi hadde campet oss utover stuen som om vi var på leirskole elrns. Først ligger vi å prater i evigheter, helt til vi finner ut av vi skal sove. Jeg ser på orange is the new black, da jeg har klart å bli hektet på en ny serie, mens Anniken spiller på mobilen sin og Jessi, hun er jeg litt usikker på hva driver med.. Men etter jeg lukker øynene mine bittelitt og hører på lyden av tv'en suse i bakgrunnen, stopper det helt opp. Jeg åpner øynene mine, ser på Anniken og spør, har du satt på pause? Jeg hører henne si i et stille sinn "faen".

   Jeg prøver å sove uten den fordømte TV'en for en gangs skyld. Tar ikke lang tid før jeg er akkurat på vei til å sovne før jeg hører det smeller i hele huset. Jeg skjønner raskt at jeg ikke var den eneste som hadde våknet fra det, for hele huset ristet. Alle er i full panikk, "fy faen, nå blir vi drept"

    

   Etter en stund prøver vi å sove igjen. Tar ikke lang tid før øynene mine er på vei til å lukke seg, så ringer faen meg typen til Jessi, og de har kjæresteprat. Wei, good sleep. Ser noen episoder til med O.I.T.N.B. før jeg prøver å duppe øynene mine igjen, der jeg våkner av en lyd igjen. Reiser meg opp for å lufte hundene mine, også bestemmer jeg meg plutselig for å være skikkelig tøff. Jeg går igjennom garasjen midt på natten for å se om noen er der, for så å låse alle inngangene. Herregud, hva skjer liksom. Etter jeg får låst garasjeporten snur jeg meg etter hundene mine, men de er sporløst forsvunnet. Jeg løper inn for å hente hunde-godisen deres som de alltid kommer løpende etter når de hører jeg løfter på posen. Uten hell denne gangen. Hjertet mitt banker, jeg roper både lavt og høyt før jeg hører en bil. Herregud, hjertet mitt hopper i alle kanter. Jeg beiner mot bilen med sko som er 5 strs for store for meg gjennom hagen til naboen. Under en meter unna bilen ser jeg Chanel gå med Chloè trippende like bak. Jeg roper og kaster meg over de. (Herregud, hadde noen sett meg der, haha fy faen.)

   Jeg lister meg tilbake til de andre igjen, andpusten og kald. Nei, nå er jeg jo faen ikke trøtt.. Jeg hvisker stille, "Anniken, Anniken?, er du våken?. Det er stille, før hun snur seg mot meg og sier, "Ja.." - Jeg hører Jessica le, og begynner å snakke om at hun hørte meg rope etter hundene mine.

   Vi blir enige om at vi skal gå opp til sengen min å legge oss der istedenfor. Her, her skal jeg endelig få noen få timer på øyet før jeg skal på jobb. 

   Neida. Anniken og jeg ligger klin våken. Plutselig ringer den første vekkerklokken min. Nei, fyfaen. Nå er løpet kjørt. Good luck til meg.


   Kosedress fra Ma Vie // sandaler fra Ma Vie //
    

    

   Nå sitter jeg her i stuen sammen med Mariel. Gruer meg til hun leser dette innlegget, for hun er så innmari husredd at hun kommer til få meg til å ha enda en søvnløs natt. Hadde jeg bare turt å tatt sovepiller, hadde jeg tatt det nå. Heh. 

   bye

    

   - Karianne Vilde


    

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem