hits
Hva tror du?

 • 10.02.2016 kl.17:03  • Processed with VSCOcam with f2 preset

   Hvite strender, saltvann og bølger som slår inn mot land. Ja, det er deilig å drømme om det når snøen smelter og du kjenner våren kommer. I dag hadde jeg fri, så Simen og jeg skulle pusse opp litt hjemme. Badet i gangen er snart ferdig. Endelig. Nå maler vi den ene veggen (sort), mens vi bare mangler å legge gulvet, lister og at vi får en rørlegger til å komme innom for å fikse vasken. Ellers skal alt være 110% ferdig. 

   Simen fikset også en benk til meg på vaskerommet mitt i sted. Det ble bare noe han snekret sammen der og da, siden vi ikke har pusset opp nede enda. Men det er alltid deilig når ting begynner å falle på plass her hjemme. 

   Jeg husker at jeg skrev og sa til dere, "soverommet er det første vi skal starte med. Sengen skal stå i stuen til vi har blitt ferdig der". Ja, altså.. Vi startet å ha sengen der spisestuen er nå. Men mens vi hadde sengen i stuen begynte vi å male stuen og spisestuen. Derfor flyttet vi sengen opp til den andre stuen i 2 etasje. Plutselig begynte vi å rive soverom nr 3 (Som har blitt studio nå). Vi gjorde oss ferdig med stuen og spisestuen, før vi gikk inn for fullt på soverommet som skulle bli til studio, rev gulv, vegger, skap osv osv. Vi gikk litt i fellen vi lovte vi aldri skulle gjøre, og det var å starte på flere rom når vi allerede hadde startet på et. Men det gikk fint, vi pusset ned taket, døra og listene på badet for å få det hvitt også gjorde vi oss helt ferdige med stuidio til Simen. 


   Processed with VSCOcam with f2 preset

   Planen var alltid når vi var ferdig med det, da skulle vi endelig starte på soverommet eller kjøpe oss en sofa. Haha. Men nei, nå ser det ut som planen blir kjøkken etter vi er ferdig med det lille badet. Det er noe dere skal få lov til å bli med på. Men vi får bare se. Vi starter å pusse opp det rommet som først blir utsatt av rivekicket vårt. Jeg aner faktisk ikke hvilket rom vi skal starte på next.

    

   Processed with VSCOcam with f2 preset

   Hvilket rom tror du vi starter på først? (Soverommet, kjelleren, Badet, kjøkkenet, loftet (skal lage loftstue), utvide gangen eller den gangen vi har nå?

    

   - Karianne Vilde 

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem