hits
Shopping addicted

 • 05.02.2016 kl.17:34

  • - Colors -

   Det var deilig å endelig kunne sove lenge i dag. Ikke fullt så deilig å våkne til mye kaos og rot i huset tho, men det er ikke alle som er like flinke til å rydde etter seg. I dag skal vi få gjester over på besøk, og i morgen skal jeg være i Oslo kl 10. Kan ikke skjønne hvordan jeg skal rekke det, men jentene har ordnet en felles frokost til oss før vi skal opp til kollen. En liten fugl fortalte meg at det kom til å bli dårlig vær der i morgen, så jeg angrer for at jeg ikke dro innom Ma Vie i dag og kjøpte meg en regnfrakk, de er ganske fine de som er i butikken der, så den kunne ha reddet meg hvis det begynner å pøse ned.

   Uansett, så blir det veldig koselig å se jentene igjen, føler det er en stund siden vi har funnet på noe sprell nå. Alt jeg egentlig burde tenke på nå er å få lagt frem alle tingene til i morgen, slik at jeg har en mulighet til å rekke frem i tide. 


   // Jakke - Ma Vie // Bukse - weightless // Støvletter - Ma Vie // T-skjorte - Ma Vie // Smykker - Ma Vie   Flere som skal til Kollen i morgen?

   Ha en fin kveld videre <3

    

   - Karianne Vilde 

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Henriette Celin

   05.02.2016 kl.20:23

   Stilig jakke, og så kjekt det høres ut!

   nei, det skal jeg ikke ;-P

   ha en fin kveld videre :-D

   Kaja Sagenes

   06.02.2016 kl.00:21

   Ha en fin helg!

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde