hits
Hvem hadde trodd det kom til å bli så vanskelig?

 • 04.02.2016 kl.21:47  • Hvem hadde trodd det kom til å bli så vanskelig. Hvem hadde trodd at det å flytte sammen skulle bli lett..? Det å våkne med hverandre hver dag, spise frokost sammen hver dag, komme hjem fra jobb eller bruke hele dagen sammen, helt frem til middagen kommer. Ordene, rommet og blikkene blir tomme. Hva f@en skal vi spise..? Det er et evig mas hver eneste gang. Ingen av oss klarer helt å bestemme hva vi vil ha, og når den andre kommer med forslag så vil ikke den andre ha det. Jeg føler det bare blir vanskeligere og vanskeligere for hver dag som går. Vi har liksom vært igjennom nesten alt av matretter, men mye at det holder å bare spise èn gang, kanskje to. 

   Så da kommer alltid det vanskelige spørsmålet begge gruer seg til å spørre om, hva skal vi spise. Hvilken butikk skal vi handle på. Hva har du lyst på.

   Det kan gå så langt tid i butikken, at vi ikke gidder å lage mat engang. Som oftest blir det pizza eller take-away, kanskje ostesmørbrød. Mye av grunnen til at vi ikke vet hva vi vil spise, er fordi vi er så sultene at vi ikke orker å vente på maten, orker ikke å stå i evigheter på at den skal bli ferdig, når det er vi er sultene. 

       Alle de flinke husmødrene som lager mat til hele familien hver eneste dag, dere, dere skal virkelig ha for hva dere klarer å stelle frem fra morgen til kveld. For vi, vi er to personer og to hunder, som har, hva man skal spise til middag som dagens tøffeste utfordring. 

    

   Heldigvis har jeg verdens beste og søteste sjef som sender med meg "hva jeg kan lage til middag - tips" hver eneste dag. Så nå gjelder det bare at vi blir flinkere til å planlegge og handle inn de riktige tingene og ikke snakke om det når vi er sulten og trøtt. 

    

   Er det flere som sliter med dette problemet?

    

    

   - Karianne Vilde

   • 6 kommentarer

   6 kommentarer

   Bella(Bitte)-Louise

   04.02.2016 kl.22:09

   jeg sliter med det samme, hva skal ha til mat nå da?? Men det er bra og ha tips til middag . Men du må ha en super fin kveld videre <3

   kariannevilde

   04.02.2016 kl.22:20

   Bella(Bitte): Hehe, ja.. Alltid det store spørsmålet hver eneste gang.. Takk, du også <3

   Hybelboer

   04.02.2016 kl.22:34

   Ja, gjett a. Bor alene på hybel og vet aldri hva jeg skal spise til middag

   kariannevilde

   04.02.2016 kl.22:39

   Hybelboer: Haha! feel ya

   Julie

   05.02.2016 kl.01:32

   Jeg flyttet nylig sammen med min kjæreste, og hver mandag skriver vi (jeg) ned en plan over hva vi skal spise mandag - fredag, og lager handleliste ut ifra det. Lasagne, taco, tacosalat, kylling og ris, tikka masala, red/green thai curry, fajitas, laks, fiskegrateng, omelett, hjemmelaget pizza, caesar salat, spaghetti og kjøttdeig, her har du ihvertfall noen forslag! Sparer også litt penger når man handler inn alt på engang og har en plan :))

   kariannevilde

   07.02.2016 kl.22:07

   Julie: Det der var utrolig smart! Dette skal jeg ta videre, hehe :) Tusen takk for tips!

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem