hits
Hvordan sprite opp kjærlighetslivet

 • 27.01.2016 kl.20:21  • I starten av hvert forhold er ting alltid bra. Magen kiler, man tekster hverandre hvert tredje minutt og man snakker høl i hodet på vennene sine om denne personen. Du viser din aller beste side av seg selv, og blir heller ikke sur for ting, man er bare drømmedamen/drømmemannen. Men som alle vet, så dabber dette av etter den første forelskelsen går bort. Men det er ikke noe som trenger å skje. Det er ikke mye som skal til for at man skal få tilbake spiriten i forholdet, alt man trenger å gjøre er å pleie det og tenke på feilene sine. Her er mine 10 tips til hvordan man får det tilbake.    1. Det viktigste er å legge fortiden bak seg. Vi jenter har en tendens til å dra frem fortiden så og si i hver eneste krangel med en gang "forholdet er godt i gang". Man henger seg opp i alle de tingene man bare "overså" når man først traff hverandre. Man starter også å være mer langsur for ting som egentlig bare er bagateller, og man kan begynne å småkrangle om hvilken film dere skal se på tv nettflix. LEGG DET BAK DEG.

   2. Som alltid er det ting man kan gjøre for å ikke ende opp der, eller for å snu det. Først av alt, start med å ha en regel i forholdet, som å måtte si noe possitivt til hverandre hver eneste dag. Det skal være enkelt hvis man er glad i hverandre. 

   3. Bli ferdig med krangelen der og da! Ikke la en krangel gå utover flere dager, for det gir først og frem ikke noe mening, men det ødelegger bare forholdet. Tenk i gjennom hva som ble sagt under krangelen, finn ut hva du sa som var dumt og unødvendig, selv om det var han/hennes skyld. Uansett hvem det var sin skyld det var som startet krangelen, så må det to personer til for å krangle. Hvem skal man overbevise med å vinne krangelen? Er man den første til å ordne opp vil den andre partneren få et bedre inntrykk av deg, og du vil selv føle deg bedre etterpå. Har du noen gang følt deg bra etter den andre parten har lagt ned knivene og sagt unnskyld? Neppe. Det vil få forholdet på en bedre ende også har man blitt ferdig med kranglen. P.S ingen husker hva dere kranglet om etter en stund uansett.

    

   4. Ikke lat som dere har ordnet opp, mens dere fortsatt går rundt bittre på hverandre. Hvis dere har "ordnet" opp i krangelen, da burde dere ha sagt alt dere ville si der og da, ellers må dere bare svelge en kamel og drite i det. Forholdet vil KUN bli ødelagt av at dere går rundt å tenker på flere ting dere kunne sagt i den krangelen, ting som dere skal ta opp i neste krangel.

    

   5. Ha en kjærestedag minst èn gang i uken. Èn dag der dagen handler kun om dere, ikke noe drama eller noe annet en en hyggelig atmosfære. Kanskje dere også burde legge bort mobilen for den dagen? Hvis dere ikke klarer å sitte i et rom alene uten å ha mobilen til stedet, burde dere tenkere dere litt om. Man kan dra ut på en resturante, eller så kan dere lage middag hjemme med levene lys og en koselig film på slutten av kvelden. 

    

   6. Dra på en ferie. Man trenger ikke dra på et dyrt sted for å få orden på forholdet. Men en liten avbrekk i hverdagen, et annet sted enn der dere bor, vil hjelpe dere med å få tankene på andre ting. Faktisk så er de spontane og billige reisene ofte de beste. Da har man som oftest ikke så store forventninger om ting, og dere må gjøre mye selv for at ferien skal bli bra.    

   7. Selv om joggebukse er deilig å dra på seg, så hadde det vært koselig om man fikset seg litt for hverandre en gang i blandt. Den andre personen vil sette pris på at den andre parten har fikset seg for han/henne.

    

   8. Tenk over var du sier. Var det nødvendig å spytte ut den kommentaren? Tenk deg om to ganger før du starter en krangel eller sier en unødvendig ting til partneren din. Hvorfor ikke tenke deg om før du lager dårlig stemning med en du er glad i? Både du og dere vil ha det mye bedre med å unngå unødvendige krangler som ikke gir noe mening etter dere er ferdig en gang.

    

   9. Interesser deg for hva han/hun gjør. I begynnelsen var du sikkert all over at han eller hun drev med fjellklatring f.eks, men nå irriterer det vettet av deg? Ta deg selv litt i nakken, du visste hva partneren din drev med når dere traff hverandre, så hvorfor skal du hakke på dette nå? Prøv å gjør en innsats med å vise den interessen du en gang hadde. Da vil den andre partneren automatisk gjøre det samme tilbake mot deg. Forholdet vil også bli mye bedre, og jeg kan tenke meg at det ikke vil irritere deg like mye mer etter du prøver å vise interesse for det.

    

   10.Vekk hverandre med et smil! Et smil om morningen kan utgjøre hele dagen, noe som gjør at dere vil ha en mye bedre dag en ellers.

    

    

   Det er ikke mye som skal til for at ting skal bli bedre, men de eneste personene som kan gjøre noe med det er dere. Ikke vær redd for å ta opp noe med partneren din. Komunikasjon er veldig viktig i et forhold. 

    

   Lykke til <3

    

   - Karianne Vilde

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Madeleine

   27.01.2016 kl.22:01

   veldig bra punkter <3

   Madelen Berg

   28.01.2016 kl.19:26

   Haha, dette innlegget snakket til meg! Kjenner meg igjen i de fleste punktene, og det er så lett og ta hverandre for gitt når man har vært sammen noen år. Er veldig viktig å bevare kjærligheten <3 må bare le litt, for det du skrev om fjellklatring var så spot on at det nesten var skummelt. Kjæresten min driver med det, og i starten var jeg med han og var skikkelig ivrig, men den tid er forbi for å si det sånn 😂 Er helt elendig til å klatre, så det er ikke noe gøy lenger... Haha

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem