hits
Tell me something i don't know.

 • 17.01.2016 kl.22:51  •  

   SØNDAG

   God søndagskveld folkens! Håper dere har hatt noen fine dager i helgen. For min del kom det flere venninner på besøk fra morgen til kveld. De passet på huset og hundene mens jeg var på jobb, og hentet meg igjen når jeg var ferdig. De ville ha meg med på noe sprell. Jeg hadde jo selvfølgelig blitt syk, så jeg styrtet ned på hostesaft, smertestillende, halspastiller og nesespray for å kunne overleve helgen. Men vi hadde det veldig koselig uansett. Herregud, hvor mye rart man kan finne på egentlig. 


   Nå sitter Mariel og jeg egentlig bare å stuker. Vi har spist alt for mye mat, blitt solbrente og vil egentlig bare sette oss ned i sofaen å se på The O.C. Husker godt at jeg så på det før når jeg kom hjem fra skolen, men jeg satt meg liksom ikke helt "inn i den". Så bestemte jeg meg for at jeg skulle se en episode, for å se om det var en serie jeg ville se på. Altså.. Jeg ble hekta. Det er ikke så veldig vanskelig å få meg hektet på serier heller tho. Jeg er en sånn person som MÅ se ting ferdig uansett om den er kjedelig eller hva. Jeg må bare få med meg slutten. Det finnes altså grensen, men noen ganger har jeg faktisk spolt litt i serier, bare fordi jeg ikke gidder å se det som er ekstremt kjedelig.

    

   Når det kommer til nettflix og viaplay, så irriterer det meg at de ikke har alle episodene av serier ute, av de som har kommet ut. Håpløst at man må se på sånne jalla-sider for å se nye episoder... Haha. Uansett, så skal vi sette oss godt ned i sofaen med godteposen og se på The O.C

   Gi oss gjerne noen flere serie-tips som vi kan starte på etter vi er ferdig med denne her.    Bukse - Ma Vie // Genser - PINK

    

   Ha en fin søndagskveld videre, så blogges vi!

    

   - Karianne Vilde

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   slankerinna

   17.01.2016 kl.22:54

   Skal endelig få nettflix jeg også. Har ikke fulgt med på en eneste serie siden frustrerte fruer kom på TV for første gang.. Så her er det mye å få med seg ;)

   God bedring!

   Forslag til serier.

   23.01.2016 kl.17:11

   Blindspot, bates motel, du kan også laste ned Popcorntime ;)

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde