hits
Da jeg dreit meg ut på tv

 • 13.01.2016 kl.22:17  • Ehe. Jo, det var jo mange som fikk med seg diskusjonen min på TVNorge i går. Der jeg hevder at kull heter krill. HAHA, herregud. Jeg husker jentene sa når vi startet innspillingen at jeg var heldig som hadde en blogg jeg kunne forklare meg på, hvis jeg dreit meg ut eller noe. Men nå som jeg først skal skrive et innlegg for å forklare hvorfor jeg hadde satt hjernen min fast på at det het KRILL, er det enda verre. Nå sitter vi alle jentene rundt bordet hjemme hos meg, de venter spent på å se innlegget mitt bli publisert. Enda mer gøy for Mariel er at hun og jeg alltid diskuterer. Uansett hva. Men jeg har alltid rett, utenom den ene gangen det ble filmet og kom på TV. 

   Joda, og nå skal jeg endelig fortelle dere grunnen til at jeg drev å sa det 20 ganger, eller det ble hvertfall klippet til at jeg sa det 20 ganger :-)

   Dere vet DJ Broiler - sommertider sangen? Der "kaster de jo krill, på grillen" SE VIDEOEN HER 

   Den hadde gått på replay 433 ganger den dagen, så jeg var jo så fast bestemt på at man skulle ha krill på grillen. Ehe, så ja! Jeg tar det på min kappe. Jeg tok feil.

    

   Men nå skal montobello gjengen + Maren kose oss videre med jentekvelden vår. Håper alle har hatt en strålende dag i dag, og at de fleste av dere ikke fikk med dere flausene på TV i går.

    

   - Karianne Vilde

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem