hits
Før og etter bilder

 • 09.01.2016 kl.21:44  • Nå skal jeg endelig vise dere noen av før og etter bildene av huset. Det er ikke så utrolig bra kvalitet på bildene, hvertfall ikke siden vi har brukt visningsbildene som før-bilder. Men nå får dere hvertfall sett hvordan vi har det her hjemme, og jeg gleder meg masse til å vise dere enda mer når vi starter på soverommet. Selvfølgelig gikk ikke alt etter planen om å ta soverommet først, men alt gikk så fort. Det vi har gjort nå har vi gjort på 3 dager, så vi får bare krysse fingrene for at soverommet tar like kort tid etter oppussing-pausen vi har nå.

   Vi bestemte oss for å gå for mørke vegger og style, mye fordi vi er så drittlei hvite vegger som finnes hos 80% av alle befolkningene. Det er så standar, tørt, kjedelig og stilløst (i våres øyne så klart). Vi føler ikke at det er stilen til noen, det er bare tatt ut av katalogen hos IKEA elrns, så vi gunnet på med mørke vegger i stuen og studiorommet til Simen. Badet ble jo veeeldig mye bedre og større når vi malte det hvitt, men når vi skal pusse det opp er jeg ganske sikker på at vi skal gå for et mørkt bad ;)

   Spisebordet vi bestilte fra NovaSolo kom på døra i overigår, noe som også passet oss utmerket. (Stolene har vi bare lånt så vi har noe imens.)

   Pallebordet beiset vi og skrudde sammen i går, så det er hva vi brukte fredagskvelden vår til. Vi fikk også to konsollbord fra Ma Vie i Drammen, som vi har fått veldig god bruk for. Sofaen og stolen i stuen er ogsååå lånt til vi har funnet noe som passer inn (Vet jeg har sagt det 100 ganger, men er til dere som ikke har fått det med dere enda)

   Jeg håper dere liker hvordan vi har fått det til nå hvertfall, så skal jeg selvfølgelig legge ut flere bilder når ting har kommet enda mer på plass.

    

   ETTER.   Nå har jo vi tatt dette bilde når det er mørkt ute, samt at vi ikke har fått kjøpt spisesofa og stoler enda. Men nå kan dere hvertfall se hvor mye vi har forandret på spisestuen.

    

   FØR   FØR   ETTER   FØR   ETTER

   FØR   ETTER (NB! Ikke pusset opp enda)    

   FØR    

   ETTER - Det var dette rommet som ble studio til Simen. Studiobenken hans er ikke klar enda, for han driver å lager den nede i kjelleren as we speak right now. Det kommer hvertfall til å bli så bra når den kommer på plass.    FØR   ETTER. Badet var jo ikke akkuratt det beste stedet å ta bilder av.. Men vi har hvertfall pusset taket, karmene og døren før vi malte det hvitt. For vi syntes det var best at vi endret litt på det mens vi enda har badet, da vi ikke vet 100 % når vi skal rive og pusse opp badet.    Noen lamper vi hang opp i trappen, slik at den skulle se litt bedre ut før vi skal pusse og fikse trappeoppgangen. Før var det bare mørkt der. (Fant ingen før-bilder)

    

       For dere som lurer på om det er dyrt å pusse opp? Herregud, ja! Det er så dyrt for alt. Vi har prøvd å være smarte, lage våre egene ting, møbler og div, men man kjenner det rusker i lommeboken når man drar kortet 100 ganger om dagen for å kjøpe nødvendige ting.. Så vårt tips til dere som planlegger å pusse opp; planlegg nøye før dere starter. Start med ett rom om gangen, spar penger før dere starter, kjøp inn alt dere trenger FØR dere starter (kan hende man må kjøpe inn ekstra ting underveis, men prøv å kjøp inn alt dere vet dere trenger), start tidlig på morningen til sent på kvelden for å gjøre dere HELT ferdige. Ellers vil man gå rundt i oppussing, ting vil stå halvferdig og man vil gå lei. 

   Hvis dere følger de små tingene der vil alt gå utrolig bra! Til nå har vi gjort alt selv, med litt hjelp fra venner og familie. Så det er bare å hive seg i det for dere som også har lyst til å pusse opp, men husk! Kun ett rom om gangen :)

   Ha en fin dag videre.

    

   - Karianne Vilde

   • 13 kommentarer

   13 kommentarer

   krist.in

   09.01.2016 kl.22:00

   wow, så utrolig fint :) !

   Abby

   09.01.2016 kl.22:04

   Hvor er lampene til spisestuen kjøpt?

   Elise S.

   09.01.2016 kl.22:12

   Vet hvor dyrt det er å pusse opp da jeg gjorde det selv for noen mnd siden. Kjøpte 2 etg. Leilighet i august 2015 og vi pussa opp alle rom bortsett fra gjesterom og bod, endte opp med en sluttsum på 250k, og det var med et helt nytt bad og kjøkken i prisen. Sparte MASSE penger på å planlegge kjøpene vi gjorde og på at vi gjorde all jobben selv, bortsett fra alt som var vannrelatert, det lot vi rørleggeren ta seg av:). Ser veldig fint ut hos dere nå, ønsker dere lykke til videre:)

   kariannevilde

   09.01.2016 kl.23:10

   Abby: de er fra IKEA :)

   kariannevilde

   09.01.2016 kl.23:10

   krist.in: takk for det :)

   kariannevilde

   09.01.2016 kl.23:14

   Elise S.: ja, det utrolig viktig å planlegge alt før man starter. Da ender man ofte med å spare mye mer penger. Ja, det er best å få gjort det selv, utenom de tingene "man ikke kan gjøre selv" sånn som vannrelaterte og div elektrisitet.

   Men tusen takk :) gleder meg til mer oppussing!

   Anette

   10.01.2016 kl.00:26

   s utrolig fint det ble!

   Marianne

   10.01.2016 kl.00:30

   Hva i all verden er alle de putedingsene på studiorommet? Noe slags lyddemping?

   Text by Tina

   10.01.2016 kl.00:47

   Wow, det ble skikkelig fint! :D jeg liker best lyse vegger selv, men fargen dere hadde valgt var veldig lun og i en lekker tone

   Kamilla

   10.01.2016 kl.21:28

   Fint:) men jeg vil virkelig anbefale et lyst bad nettopp pga støv! Om du ikke er døds glad i å vaske det et par ganger om dagen;)

   11.01.2016 kl.17:30

   Lykke til med å få plass til 40 stk på det bordet. Lol, max plass til 10 jo

   kariannevilde

   11.01.2016 kl.21:50

   Anonym: Det er faktisk plass til 12 stk :)

   Stine

   19.01.2016 kl.15:08

   Så fint det ble! Liker stilen.. Hvilken farge har dere brukt på veggene? Driver å pusser opp selv, men veldig usikker på hvilken farge jeg skal velge.. Kunne tenkt meg noe lignende deres! :)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem