hits
Timen før 2016

 • 08.01.2016 kl.21:16  •     Dette var den dagen jeg smakte på dadler. Dadler med bacon rundt. Herregud, så sykt godt det var med salt og søtt sammen. (Har skrevet oppskrift på dette nederst på bloggen, for dere som vil smake på det)

   Det var en utrolig koselig kveld, med mye latter, raketter, mat, champagne, vin, spill og sang. Det var en roligere feiring enn hva vi var vant med, men vi var veldig fornøyd med at vi kunne feire det hjemme hos oss. Selvfølgelig så fant Simen ut at han skulle skjære av bena på spisebordet vårt, siden vi skulle ha tapas. Veldig bra idè der og da, men dagen etterpå var den ikke fult så bra.. Men nå har vi endelig kjøpt oss et nytt spisebord som det er plass til 40 stk på, med stålben, slik at Simen ikke kan ende med å skjære de av igjen ;)

    Skal selvfølgelig vise dere bilder av hvordan ting har blitt, siden jeg endaaa ikke har gjort det.. Vi får jo inn nye møbler 24/7 i huset, så blir vanskelig å vite når man burde ta før og etter bilde. Men jeg kan orde noen bilder av huset i morgen, så kan jeg heller ta nye bilder når alt er på plass etterhvert.

   Bra mix med møbler hos oss om dagen får'n si! Gleder meg til vi får kjøpt en sofa som passer perfekt inn!

    

   Oppskrift på dadler med bacon.

   Sett på ovnene på 220 grader. (P.S, tar man ovnen på varmluft blir baconet sprøere)

   Du kjøper dadler uten stener. (De må være stenfrie)

   Deretter deler du bacon i to, og snurrer du de rundt dadlene. 1/2 skive bacon rundt en dadel.

   Etter du har gjort det, kan du legge de på bakepapir. Mens de ligger i ovnen kan du snu de litt rundt til du får baconet slik du vil ha den. (Typ 10-15 min) Men du må huske å vende de innimellom.

    

   Serveres varm, men smaker like godt kald. Kan også brukes som snacks.

    

    

   Håper alle har hatt en strålende fredag i dag, og at dere får en enda bedre lørdag i morgen.

   • 4 kommentarer

   4 kommentarer

   Sabrina

   08.01.2016 kl.21:30

   Åh bacon dadler er livet! Jeg blir såpass mobbet for dette at jeg hadde faktisk om nettopp bacon dadler i talen til min mann i vårt bryllup. Hehehe.

   "Jeg elsker deg høyere enn bacon dadler, og for de av dere som kjenner meg godt, vet at noe dypere kjærlighets erklæring fra meg finnes ikke " Hehehe... Min mann holdt på å falle om av latter.

   Iselin Renée

   09.01.2016 kl.14:36

   Det så koselig ut :)

   kariannevilde

   09.01.2016 kl.21:51

   Sabrina: Hehe! Så gøy :) Kan tenke meg han fikk seg litt av et sjokk da ja, hehe!
   Ja, fy søren hvor godt det var! Stusset litt når jeg fikk høre at hun tok med dadler.. Men da jeg først smakte på det var jeg hektet! Så folk burde nesten prøve ut det før de disser andre for det altså ;)

   kariannevilde

   09.01.2016 kl.21:51

   Iselin Renée: :)

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde