hits
Julen ringte aldri inn.

 • 25.12.2015 kl.19:19  • For noen ringte julen aldri inn. Noen fordi de ikke hadde et sted å feire julen, eller fordi dagen ikke var hvit. Jeg har virkelig ikke hatt et snev av julestemning. Det var trist og vått ute, snøen la seg aldri etter den ene uken den først kom, og ting var ikke spesielt julete? (hvis  man kan si det). Simen og jeg dro til faren hans for å spise julemat og åpne gaver, før  vi dro tilbake til huset vårt igjen for å drikke litt vin med Mariel og broren til Simen. Når vi stod opp i dag, første juledag, var dagen akkurat som en helt vanlig dag. Jeg hadde helt glemt at det var julaften i går, og tenkte bare på at jeg skulle vaske og rydde huset. Når jeg skulle kjøre Mariel til togstasjonen og hun sier, det er så sykt lite julestemning til at det er første juledag. Da slo det meg at det bare har vært en helt vanlig dag, med god mat og gaver for min del. Var ikke sånn at jeg følte veldig på at det var jul, ikke at jeg har hatt det på 8 år heller, men snø gjør at man tenker at det er juletid. Er nok flere som har hatt samme følelse som meg, men det er kjipt at man ikke får skillet mellom julaften, første juledag mellom en helt vanlig dag. Men men, kan hende nyttårsaften blir noe annet, men planene der har jeg heller ikke funnet ut av. Det har jo vært så utrolig mye jobb med å flytte til et stort hus. Det har jo blitt til en fulltidsjobb bare det, hvertfall når man er samboer med en som ikke er så veldig flink til å rydde opp etter seg...    Vi har jo egentlig satt inn masse forskjellige ting inn i huset vårt nå. Sofa, stol, bord og div ting vi har lånt og fått fra familie, så ingenting matcher med hverandre på noe som helst måte for øyeblikket. Men det er ikke akkurat noe vi stresser så mye med. Vi er bare mer glad for at vi har noe vi kan bruke til vi finner noe vi skal kjøpe. For når vi først skal kjøpe noe, må det passe med resten av huset, og hvordan malin vi skal male stuen med. Før vi starter med det må Simen bli ferdig med studio sitt, siden vi ikke skal starte på noe annet før vi er ferdig med det vi allerede har startet på.     

   Hva fikk vi til jul?

    

    Vi har jo fått veldig mange fine gaver, så jeg skal prøve å huske alt vi fikk. 

   Til Simen kjøpte jeg, Blå bosch drill 18 volt 3 amper, 1 million parfyme, kaffekopp som ser ut som en fotolinse, flaske han kan ha drikke og mat i, og litt produkter til huden. 

   Av Simen fikk jeg en Cedrico jakke.

   Hva vi fikk av andre; Kjeler, stekepanne, brannslokkningsaparat, Sølvbelte til bunaden min, linskjorte til bunaden, hundesekk, halsbånd til hund, bilsete til hundene, hundeveske, godteri til dogsa, gavekort, tallerkener og skåler, vaskemaskin, Chanel briller og Prada solbriller, (Vet ikke hva det heter, men noe som skal gi varme til rommet), tøfler, ullsokker og jaktskjorte. Et helikopter med fjernkontroll, bukse, sekk til å ha tepper i, verktøy, penger, coca cola brett og skjøteledning. 

   Da tror jeg det var alt vi fikk til jul. Utrolig deilig å få så mye fine ting til jul og ikke minst gi alt det vi har gitt av gaver da :) Jeg skulle egentlig ta bilder av gavene til dere, men da jeg la jakken min ned på gulvet, løp valpen til Mariel på den og tisset på jakken.. Haha, sykt kjipt, men da måtte jeg bare sette alle tingene på plass. 

    

   Nå går kvelden videre til å ommøblere litt i huset og slappe av med en film. 

    

   Hvordan var kvelden deres i går? 

    

   - Karianne Vilde

   • 3 kommentarer

   3 kommentarer

   Amanda

   25.12.2015 kl.19:49

   Bra skrevet :) tenkte litt av det samme. Håper du hadde det kjempegøy i går.

   Marie Agnethe

   03.01.2016 kl.14:36

   Jeg hadde heller ikke julestemning i det hele tatt! Et virus gikk rundt i familien i i førjulstida, så noe kakebaking blei det ikke. Heldigvis fikk vi noen fra tanter og onkler og gudanjegvet.

   Kvelden før julaften tenkte jeg det her. "Hva faen er det vi holder på med. Det kan ikke være jul i morra! Ikke snø, ikke stemning, ikke JUL". Det kom nå litt julestemning på julekvelden, da...

   kariannevilde

   06.01.2016 kl.20:38

   Marie Agnethe: Det er ikke gøy.. Ja, trist at det ikke var noe snø i det hele tatt. Men bra du fikk noe på slutten hvertfall da :)

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde