hits
Det nye huset er hjemsøkt

 • 17.12.2015 kl.17:26  • For det første, så beklager jeg for at jeg ikke har rukket å skrive noe til dere her. Det har gått i elvehundre fra den dagen vi fikk flyttebilen. Vi har hatt besøk hos allerede før vi hadde flyttet inn i huset. Når Mariel dro på morningen i dag, så hadde vi våre første 5 minutters tid helt alene i huset, før vi skulle ned å kjøpe vaskemaskin. Allerede nede på butikken, stod kompissen til Simen, for han skulle hjelpe til å rive noe i andre etasjen. Så ja, vi har kun hatt 5 minutter alene i dette huset, og de 5 minuttene ble brukt på å skarpe is fra bilen. Missforstå meg rett. Vi elsker besøk så mye, at jeg ikke rekker å blogge. Det er jo selvfølgelig dumt for dere som venter på å høre hvordan det går her, og hvordan ting har blitt, men jeg skal fortelle dere masse etterhvert. Vi må bare komme litt inn i rytmen med det å ha et stort hus, med to etasjer, loft og kjeller til å plassere ting på. 

    

   Men tilbake til overskriften, det nye huset er hjemsøkt.

   Vi kom jo med den instilingen at vi skulle pusse opp litt etter litt, mens vi bodde her. Så første dagen startet allerede Simen og broren hans, med å rive det ene barnerommet som skal bli studio hans. De river og styrer på oppe, mens vi jentene bretter klær og lager middag nede. 

   Etter en stund kommer gutta ned med dette bildet og ringen. De hadde funnet det under et gammelt skap, som har blitt satt opp for mange år siden. Mulignes fra da det ble bygget her. Uansett, så stod vi å studerte dette bildet inn og ut. Hvorfor ligger det et bilde og en ring her? Kan de ha lagt det der for at noen en dag skulle finne det når veggen ble revet? Eller i følge Mariel, var dette et tegn. Huset er hjemsøkt. 

   Så her står det på lys i alle vinduer, begge stuene og kjøkkenet nede har jeg gjort veldig hjemmekoselig. I kjelleren har jeg begynt å pynte litt for å få den skumle trappen til å bli mer koselig, slik at jeg kan gå ned der utenom å være redd. Men loftet, badet, walk in closetet, studio og soverommet (vi ikke har satt sengen opp til enda) er det fortsatt skummelt å være alene. Det fleste pappeskene, søplesekkene og rotet står egentlig oppe nå, siden vi ikke bruker overetasjen enda, så det kan jo ha mye å si. Men jeg lurer jo veldig på hvem det lille barnet på bildet er..? Hvorfor lå det en ring over bildet? Kan vi ifølge Mariel's teori være hjemsøkt, eller har de lagt det der for mange år siden så noen en dag skulle finne det? 

   For dere som tenker, det kan bare være tilfeldig, noen kunne ha mistet det bak en sprekk eller noe. Så har skapet og veggen gått i ett. Det var sånne skap de hadde før i tiden, også ble de funnet når man rev opp skapet med brekkjern. Vanskelig å forklare her, siden jeg ikke tok bilde av hvordan skapet så ut. Men det var hvertfall umulig.   Her har dere også noen bilder fra det nye huset. Det skal selvfølgelig bli deilig å få kjøpt inn møbler vi selv har valgt ut, og få startet å pusse opp for fullt.     

   - Karianne Vilde

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem