hits
To slitne dovendyr

 • 12.12.2015 kl.23:30  • To slitne dovendyr som kjeder seg på flyplassen. For en kveld i går, herregud! Hæla i taket, når halve Drammen/Oslo var i Ålesund samtidig. I går fant vi ut at det var smart at Simen også skulle dra like sent som meg tilbake til Oslo igjen. Så da fikk jeg han til å tro det var en utrolig bra idè, sånn at jeg slapp å fly alene tilbake. Dagen som egentlig skulle gå til å utforske Ålesund, dra på spa og ta noen fine bilder og kose oss, - ble til å sove mesteparten av tiden, se på filmer og bestille pizza. Det eneste som var positivt var at vi fikk kjøpt èn julegave.    Men nå vender endelig snuten mot hundevoffsene, og nå må vi virkelig starte pakke-alvoret! Vi flytter allerede på tirsdag. 
   Vi har endevendt alle møbelbutikker, tester 100 forskjellige sofaer, stoler, senger, benker, ja.. Vi har testet ut nesten alt. Vi har sett en utrolig deilig sofa, vi bare ikke klarer å slutte å tenke på, men vi er litt usikkre på om den vil passe til interiøret vi har sett for oss til spisestuen? Men det er en stor sjanse for at sofaen overgår alt sammen, for den var så sykt deilig. Altså, den var så deilig at jeg kommer til å sove på sofaen, flere ganger enn èn gang.
   Kvelden i dag får gå til å kose oss med hundene igjen. Vi har savnet de alt for mye på denne korte turen vår, så det skal bli utrolig godt å hente de hos Mariel igjen nå. Hun har vært flink til å snappe alt de har gjort, og facetimet hver andre time. Ja, jeg er en av de gale hundemammaene, som heller vil tilbringe lørdagskvelden min hjemme med hundene mine, enn å dra på byen. 


   Var sykt koselig å komme tilbake til Ålesund igjen forresten. Jeg hadde nesten glemt at jeg hadde vært der for en stund tilbake. Dere husker kanskje når hurtigruta brant i Ålesund? Ja! Det var den jeg var på. Snakket litt tilfeldig om det til Simen i taxien, og det snappet taxi-sjåføren opp og begynte å snakke om brannen som skjedde på båten. Jessda. Men det er en kjempe koselig by, som jeg definitivt kommer til å dra tilbake til igjen. 
   Har du vært i Ålesund før?
   - Karianne Vilde
   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Marie Oma

   12.12.2015 kl.23:33

   Ja, var der i sommer en gang :) Ha en fin helg!

   viviann skarveland

   13.12.2015 kl.11:31

   hørte ut som en bra helg :) ! ha en fin søndag

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem