hits
Ser du hvilke bokstaver det er i dette bilde?

 • 08.12.2015 kl.20:36

  • Ser du hvilke bokstaver det er i dette bilde? Hvilke bokstaver er mørkere enn de andre, og hvilken tykkelse har de? Ja, jeg trenger briller. Jeg har tenkt at jeg trengte briller i en lang stund nå, utenom å gjøre noe med det. Det er flere ganger at bokstavene foran meg bare blander seg og blir skurrete når jeg leser. Eller hvis jeg skal ha en samtale med en person lenge og man stirrer på hverandre. Herregud, da kjennes det ut som om jeg skal gå i gulvet... Jeg blir rastløs, må bevege på meg og prøve festet blikket mitt et annet sted. Det er så kjipt når man blir bokstaveligtalt kvalm av å ha en "ordentlig" samtale med noen. Heldigvis fant interoptik i Drammen ut av det, og nå skal jeg endelig få briller som kan hjelpe øynene mine med å slappe mer av. 

    

   Det føltes nesten ut som at jeg var tilbake på skolebenken når jeg skulle ta de testene. Når jeg fikk beskjed om å se rett frem og fortelle hva jeg så i sidesynet, snudde jeg øynene mine dit for å "treffe full pott". Prøvde å jukse på synstesten for at jeg skulle få bedre poeng, haha. Make no sens, når det bare går utover meg selv hvis jeg prøvde å gjøre synet mitt bedre enn det egentlig var. 

    

   Uansett så har de funnet ut hvorfor jeg ikke talker det å kjøre bil, karuseller eller når noen kjører feil og kjører en ekstra runde i rundkjøringen. Sååå nå kan jeg bare glede meg til å hente de nye brillene og solbrillene med styrke i. Fikk også veldig streng beskjed om å bruke solbriller! Så nå skal jeg også informere dere om hvor viktig det er å bruke solbriller i solen, så dere ikke skader øynene deres. Også hvor viktig det er å ta en synstest, hvis dere ikke har tatt det før. De skanner også ønene deres for å se om øynene er friske eller ikke, der kan de også se om du evt skulle hatt noen andre sykdommer. Det er også anbefalt å gjøre dette regelmessig.

   Øynene mine så friske ut, men det er veldig viktig å ta vare på de friske øynene. Ta en synsundersøkelse du også :)

    

   - Karianne Vilde

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem