hits
Pakke, pakke, kjøpe, kjøpe, pakke, kjøpe

 • 03.12.2015 kl.20:53  • Desember

   Tiden flyr avgårde om dagen. Huset er stappfult av pakkesker, rot, orden og bagger. Det er så kaos hjemme at jeg nesten må ta meg en ukes fri for å få orden i alt sammen. Men det blir uansett utrolig gøy når vi overtar nøkkelene til huset, og det kan skje hvilken som helst dag nå.Før vi vet ordet av det også.
   Det blir så utrolig gøy, det at vi får vår egen bule vi kan gjøre akkurat hva vi vil gjøre med. Vi har så mange planer om hvordan alt skal bli, som jeg kommer til å dele med dere her på bloggen. Mye av innleggene kommer til å gå til oppussing, styling og livene våres i huset når vi flytter adressen. Men jeg skal også selvfølgelig blogge normalt om klær, sminke og hverdagen, så bloggen ikke må bytte navn til www.kariannevildeoppussing.no
   Men først av alt må vi gjøre huset klart før innflyttningsfesten! Jeg elsker det å arrangere fester, bursdager og samlinger, så dette skal bli gøy å planlegge.
   Vi har sett på 500 forskjellige oppussings-serier, tatt med alle blader fra hyllene og kjøpt veldig mye ting til huset allerede. Har jo fått høre det, hvorfor vi ikke venter til vi har flyttet? Da slipper vi å flytte enda mer. Men slapp'av folksen. Jeg har hjulpet så mange med å flytte, at de bare kan glede seg til alt de skal hjelpe meg med. 
   Simen endte med å kjøpe lydplater til studio sitt til 11.000 kr, ved en feil. Han skulle bare legge inn den nye adressen vår. Haha. 
   Btw; Annijor! Get ur ass up here asap. Need to see my blogger-bitch soon.
   Også har min andre K' startet å blogge. Vi blir jo Åskollen'buddys, når hun kommer hjem fra NYC om ikke så lenge. Sjekk ut bloggen hennes HER. Gleder meg til de tre blonde tullingene skal samles igjen foran te-koppen og finne ut hva slags faenskap vi skal finne på. <3 I miss you <3
   Vinneren av Junkyard konkurransen min ble Emma_Kvam! Gratulerer så mye til deg <3
   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem