hits
Hva har dem å si?

 • 01.12.2015 kl.20:21  • Har du noen gang sittet å lett etter filmer, der du stopper opp der du kjenner skuespilleren? Du tenker, "åh, han/hun er med, denne skal jeg se". Også forestiller du deg at filmen er bra, bare fordi de muligens har brukt masse penger på den. Eller fordi de er kjente, så velger de selvfølgelig bare bra filmer å spille i. Jeg vet hvertfall at det har vært tankegangen min før. Åh, den filmen der er sikkert sykt fèt fordi Kevin Hart er med i den. Alle filmene jeg har sett med han har jo alltid vært bra da. Dårlig eksempel. 

   Men uansett, jeg tok meg selv i å si det her om dagen. "Åh, denne kan vi se, hun er med i den." Unnerveis i filmen stoppet jeg opp og begynte å tenke, syntes jeg denne er bra, bare fordi hun er med i den? Eller er den faktisk bra? Hadde jeg syntes filmen var like bra, om ikke akkurat den eller de personene var med? Kanskje ikke. 

   Selvfølelig har jeg sett mange filmer uten kjent skuespillere, som jeg har elsket. Men når jeg skal velge en film ser jeg som oftest på hvilke skuespillere som er med. Eller at jeg søker opp hvilke filmer den skuespilleren er med i. De fleste jenter så 17 again, mye pga at vi visste Zac Efron ville vise seg i baris, og han hadde akkurat slått igjennom etter High school musical. Men tviler på at jeg hadde sett den, eller vært sååå giret for å se den, hadde det vært ukjente skuespillere i den. Kanskje på en kjedelig søndagsmaraton når jeg ikke hadde flere filmer å se på. 

    

   Det har jo aldri ligget bevist i hodet mitt, det at man ser etter hvem skuespilleren er før jeg skulle velge film. Men når jeg først tenkte etter på det, innså jeg hvor mye man ubevisst velger en film ut fra det.

    

    

   Har du noen gang tenkt over hvor mye det styrer dine valg på filmer? 

    

   - Karianne Vilde

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde