hits
twins b.day jam

 • 23.11.2015 kl.16:45  • På lørdag feiret jeg favoritt tvillingene mine Louise & Thérésa. Det var så koselig å se alle jentene igjen, synge av full hals og knaske på alt som står på bordet. Altså jeg hadde faktisk popcorn som datt ut av jumpsuiten min når jeg kom hjem. Haha, ja veldig typisk jentekvelder eller vors tho.

   Uansett så var det en koselig kveld, og jeg er så sjalu på at de to twins som har hatt en person som er prikk lik seg selv hele livet. Bursdag på samme dag, samme klassetrinn, bor sammen. Ja, Tenk å alltid har et bånd til en som er som deg da. Ingen kan måle seg med en tvilling, eller forstå seg på dem hvis man ikke er en tvilling selv.

   Jeg har jo alltid ønsket meg en tvilling selv! Jeg har drømt om at jeg egentlig er adoptert (eller tvillingsøsteren min), og at jeg skal møte henne senere i livet mitt. Jeg vet hun er der ute. Jaja. Jeg har spurt de utallige spørsmål fra alt mellom himmel og jord om hvordan de har hatt det som tvillinger. 

   Ser jeg tvillinger, elsker jeg de allerede fra første stund. Altsååå, jeg ble født i tvillingen, men hvem skulle trodd at jeg er så lost etter å hatt min egen tvilling? Joda, jeg har snakket om det siden den dagen jeg begynte å snakke. 

   Men, kos dere med bildene fra bursdagen denne mandagen. Mer tvilling-snakk kommer nok flere ganger på bloggen. Husk å melde dere på instagram konkurransen min.

    

   - Karianne Vilde

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde