hits
Dette skal bli drømmehuset

 • 19.11.2015 kl.12:09  • Nå er det ikke lenge til vi flytter inn i huset. Jeg pakker ned ting for harde livet her hjemme nå før vi skal flytte inn,da det kun er 3 uker igjen til vi flytter hit. Jeg har allerede begynt å kjøpe inn ting til huset. Ja, jeg vet jeg har et lite shopping problem. Men det har faktisk vært relevante ting, ink pappesker, plastbokser og søppelsekker osv. Det er faktisk litt sykt hvor mye rart man finner ut at man har når man først skal flytte, jeeses. Skulle starte med å pakke ting jeg egentlig ikke bruker, samt ting jeg ikke kommer til å bruke de siste 3 ukene, og jeg er allerede oppi 500 esker med ting. Det var ting jeg tenkt bare skulle ta en eske eller 2. Glad vi har 4 etasjer som vi kan oppbevare ting på.

   Men nå er jeg faktisk på villspor igjen.. Skulle egentlig bare titte innom bloggen for å vise dere bilder av huset, da jeg sovnet med en gang jeg kom hjem i går. 

   Uansett, så skal dette huset bli pusset opp fra topp til tå. Bloggen kommer til å omhandle veldig mye av oppussing og interiør når vi flytter adressen dit. Så for dere som liker å følge med på det, kan dere bare henge på bloggen, for her skal det bli mye av før og etter bilder! 


    

   Hva tror dere om huset når vi starer å pusse det opp? Hverken badet, soverommet, stuen, kjøkkenet eller gangen skal være der den står i dag. Håper alt blir som vi har planlagt!

    

   Ha en fin dag videre.

    

   - Karianne Vilde

   • 6 kommentarer

   6 kommentarer

   Bente Lill

   19.11.2015 kl.12:21

   Oi, så utrolig fint hus :) Der kommer dere nok til og få det kjempe fint :) Ha en fin dag videre og kos deg med pakkingen :)

   kariannevilde

   19.11.2015 kl.12:27

   Bente Lill: Tusen takk :) Ja, jeg tror nok vi kommer til å få det ganske så bra der.

   Ha en fin dag videre : )

   arbeidsjernet

   19.11.2015 kl.13:56

   håper dere vet hvilket prosjekt dere har starta opp med (Y) skal alt utvendig taes også?

   carrro

   19.11.2015 kl.14:06

   For et fantastisk hus! Det så kanskje litt stusselig ut med tanke på møblene, kjøkkenet osv, men jeg er sikker på at det blir helt amazing når dere får pusset opp! Masse lykke til og hold oss oppdatert da :)

   klem

   Daniel Miller

   19.11.2015 kl.18:10

   Kjempe fint sted! Gleder meg til å se bilder når dere har pusset opp osv :D er spent!

   kariannevilde

   19.11.2015 kl.19:11

   carrro: ja, vet! Det hadde jo selvfølgelig sett bedre ut med andre møbler. Men vi skal jo selvfølgelig fikse det bedre når vi flytter inn :)

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem