hits
WÆ! Vi har kjøpt oss hus!!!

 • 11.11.2015 kl.19:49  • Det her er faktisk heeelt sykt! Tenk at vi har kjøpt oss vår første bolig? Ikke leilighet som de fleste pleier å gjøre i ung alder. Men et hus med stor hage og terrasse. 

   Vi startet med å gi det første budet rundt 10 tiden. Men siden Simen er i LA, så var det natten der nede. Han prøvde å holde seg våken så lenge han kunne mens vi kriget om huset, men det tok ikke lang tid før øynene skulle ta overhånd og Simen sovnet (på telefon faktisk). Vi hadde allerede planlagt at det kunne skje at han sovnet, så megleren var veldig klar over det! Da var det jeg som skulle stå ansvarlig for alle bud og avgjørelser som skulle bli tatt under huskjøpet. Jeg tenkte, jeg ga bud, jeg gikk i en budkrig med en som la 10.000 kr over meg hver j*vla gang! Jeg var så sinnsykt irritert over det. Uansett om jeg la inn 50 eller 100.000 mer så kom han med 10 over. + jeg fikk melding om nytt bud fra han jeg kriget mot da jeg hadde satt budet mitt. Så han holdt faktisk på å miste det 5 ganger til oss, pga han la det så sent. Når vi var oppe i 3850.000 kr, la han inn 10.000 over igjen. Da var klokken 17.00 . Jeg var faktisk så irritert at jeg fortalte megleren hvor irriterendes det var, men jeg skulle tenke på om jeg ville noe videre eller om jeg skulle gi meg. Så tenkte jeg nøye igjennom det, skulle jeg gi meg (jeg som hater å tape). Kjøre på med et bud som ville riste han av, eller være like grell som han og by 10.000 over han igjen. Jeg bestemte meg for å være grell, gi 10.000 over hans bud og satt en halvtime frist som var til 17.45! 17.44 ringte megleren meg, da tenkte jeg med en gang at jeg hadde fått enda et motbud på 10.000 kr.... Kunne han ikke bare gi et ordentlig bud for en gangs skyld.    Men da han ringe meg, så sa han at selgeren hadde godkjent budet mitt. (Da hadde megleren allerede sagt at hvis selger godkjente bud, så kunne ikke flere bud komme inn), jeg ble så utrolig glad at jeg nesten ikke trodde på det selv! Hadde vi virkelig vunnet budkrigen? 8 timer hadde jeg sittet forran telefonen og gitt bud og nå var det endelig over? Jeg var så gira på legge på telefonen for å ringe Simen med en gang. Jeg ville skrive det på bloggen og skrike det ut. Men jeg følte at vi burde fortelle våre nærmeste det før det kom på sosiale medier. Jeg tenkte at han ville ringe til moren sin og fortelle at huset var i boks, også skulle han få æren av å dele det på facebook først. Da jeg uansett deler ting på bloggen min hver eneste dag uansett. 

   Men uansett! Det var en utrolig deilig følelse å få den telefonen. Fy søren som jeg jobbet hardt for at det huset skulle bli vårt. Jeg er så utrolig glad at jeg nesten ikke klarer å vente med å flytte inn, eller at han skal komme tilbake fra LA!

   Har lovet at han skulle få studio så lenge jeg fikk vaskerom. Kan ikke si at det var en vanskelig deal å få i boks akkurat..haha

    

   Vil dere se huset kan dere finne den HER - Vi gleder oss til å flytte til Åskollen.

   Da blir det dugnad på alle i desemeber, håper alle kan komme, hehhe!

    

    

   (P.S har ikke gått igjennom for skrivefeil eller mangler, er så gira at jeg ikke klarer dette nå)

   Også må dere ikke glemme at det er en ny episode av Montebello kl 20.30 på TVNorge i kveld :)

    

   - Karianne Vilde

   • 6 kommentarer

   6 kommentarer

   Daniel Miller

   11.11.2015 kl.20:04

   Gratulerer så mye! Ser kjempe koselig ut :D blir spennende for dere!

   Silje S. Lopez

   11.11.2015 kl.20:24

   Grattis, gleder meg selv når jeg skal kjøpe hus i fremtiden. Kos dere masse :D

   Majo

   11.11.2015 kl.20:26

   Grattis💛💛💛💛💛

   Znippen.no

   11.11.2015 kl.21:40

   Gratulerer! Gleder meg så til den dagen jeg får meg hus, det blir så morsomt å kunne skape et eget hjem :D Ha en bra kveld og lykke til med flyttingen! Hadde forresten satt uendelig masse pris på om du tok en tur innom bloggen min og følgte den :)

   carrro

   12.11.2015 kl.12:16

   Gratulerer, så tilfeldigvis bilder fra finn-annonsen på Facebook siden Simen hadde delt det :) Nydelig utsikt!!! Dere kommer nok til å få det koselig der :)

   Katrine Aa. Hansen

   12.11.2015 kl.13:27

   Gratulerer! :D Så koselig ^^

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde