hits
Har du noe på hjertet du vil skal bli postet?

 • 06.11.2015 kl.16:45  • Nå skal jeg gjøre noe jeg faktisk aldri har gjort før. Jeg fikk bare en tanke i dag, om at jeg veldig gjerne ville at en av leserne mine skulle få lov til å fortelle sin historie som kunne bli hørt. Jeg vet det er flere av dere som har SÅ mye dere vil fortelle, men dere har bare ikke en blogg til å få det ut på. Derfor kan dere fortelle deres historie, usensurert, ærlig og hvordan du selv vil at folk skal se det eller din mening. Den med den "beste fortellingen" vil da bli postet på bloggen, om du vil ha med navn, bilde eller være anonym bestemmer du helt selv! Er det mange som sender inn gode historier, kan det hende jeg lager flere innlegg med det!

   Skriv gjerne mailen din når du har postet din historie, slik at jeg kan skrive til deg for å se hvordan du vil at innlegget skal bli. 

   Jeg vil gjøre dette for å høre deres historier, la dere bli hørt av flere. Vinneren vil da også motta en gave fra meg, som en liten remider på at du blir satt pris på :)   Fyr løs med hva du har på hjertet, enten om det måtte være kjærlighetssorg, vond opplevelse eller politisk! Samme for meg, bare kom med noe du selv har lyst til skal bli hørt!

    

    

   Ha en fin fredag videre!

    

   - Karianne Vilde

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem