hits
Hvor skal jeg starte..?

 • 01.11.2015 kl.18:30  • Rett opp og rett ned. Hvor skal jeg starte..? Det er nok kanskje på søndager man merker det aller best. Kjenner på hvor sliten man egentlig er, og hvor lei man er av alt sammen. Man har nesten lyst til å gi opp, krype under dynen og sove i 5 år eller noe. Etter jeg har ligget sykemeldt i 3 dager, mens jeg også måtte jobbe ved siden av. Da merker man det på kroppen. Så kommer lørdagen, der en av min gode venninne Veronica hadde bursdag. Der jeg uansett dagsformen  "måtte" jeg komme meg ned dit for å ferie henne. Jeg hadde også gledet meg masse til å være med jentene igjen, siden det hadde blitt en god stund siden nå. Men jeg merket det så utrolig godt at jeg fortsatt var ganske syk. Hodet dunket og hamret, og kroppen følgte stømmen og oppførte seg som en 70 år gammel dame. For ikke å glemme alt stresset som følgte med før jeg skulle innover til Oslo også. Alt gikk galt den morningen, men det var deilig når jeg først kom meg inn på Bølgen & moi og så alle jentene igjen.    Vi koste oss masse på brunchen, god stemning og kos. Men etter brunchen var jeg så godt som ferdig, og tok meg turen hjem. Vi satt på film, og sovnet med en gang. #happyhalloween.   I dag gikk turen opp tidlig på morningen for å dra på forskjellige visninger. Det som er vanskelig er når du har forelsket deg i et hus, da blir det utrolig vanskelig å se på andre hus. Men en dag føler jeg "det perfekte huset"  vil dukke opp, og blir vårt! Det er uansett en spennende tid, så gleder meg til alt faller i boks. 

   I morgen blir det full dag med jobbing, og til onsdag dukker vi opp på tv-skjermen igjen. Var det noen av dere som fikk med dere forrige episode av Montebello Camping?

   Hvis ikke kan du lese litt om hva episoden handlet om HER

    

   Nå skal det bli søndags-pannekaker og farmen.

   Hvordan har din helg vært? Feiret du Halloween?

    

   - Karianne Vilde

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Maria Nicoline Nordmo

   01.11.2015 kl.20:57

   Så på montebello camping, og gleder meg til neste episode alt :D

   Helgen var veldig rolig, siden jeg var syk :/

   B

   02.11.2015 kl.01:20

   Håper du vil bidra til å redde fremtiden til denne 10 år gamle gutten. Kampen for tilværelsen er ikke et tv-program, men en realitet for mange som sliter mot det offentlige i Norge.

   http://www.underskrift.no/vis.asp?Kampanje=5254

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem