hits
Jeg hater sånne som deg.

 • 31.10.2015 kl.21:16  • Noen ganger klarer man faktisk ikke beskrive folk. Eller beskrive hva som foregår i hodet deres, eller hva de egentlig holder på med. Det er alltid like gøy og irriterendes å se hva andre kommenterer og mener om ting.  Jeg er hverken en såkalt "beliber" eller en hater. Jeg er ikke spesielt "fan" av noen artister, men jeg liker enkelte sanger flere av de kommer ut med. Liker jeg ikke sangene, så hører jeg ikke på de. Jeg lager ikke en hat eller elsk gruppe om andre mennesker jeg ikke kjenner. Jeg skriver om AKKURAT det jeg selv føler og mener, og jeg bryr meg faktisk ikke om hva andre har å si om det. Men jeg kommenterer tilbake på ting som er helt på tryne. Når folk mener jeg konspirerer når jeg kommer ut med det at dette var et PR-stunt eller hvor latterlig det er å høre om alle som hater både han og de unge jentene som stod forran scenen. Ja, da må jeg bare le av hvor latterlig det er. Dere kaller han barnslig, umoden drittunge fordi han forlater "konserten". Enkelte mennesker er de verste til å netthetse folk. Selvom han er en "kjendis", så er han fortsatt like mye menneske som både deg og meg. Det er nok mye av grunnen til at jeg stiller meg bak ryggen til folk som blir mobbet eller blir slengt dritt om, er fordi det er det mest tragiske jeg vet om. For det andre, så forlot han en gratis konsert som et PR-stunt for det nye albumet sitt. Greit nok at dere som var der syntes det var dritt at dere bare fikk se èn sang, men nøy dere med at dere fikk sett han. Han brøt ingen kontrakter, da dette er EN GRATIS TURNÈ. Det er ingen som har "betalt" han for å komme. (jO, her kommer det, TV2 har betalt, universal har betalt og bla bla bla.) Folk donerte kanskje penger osv. Men det var da ikke forgjeves? Han stilte opp, han hadde intervju og han sang èn sang.    Men han drar ikke fra konserten for så å si, "slapp av dere, dette var kun et PR-stunt. Jeg forlot scenen for å få flere klikk og seere på det  nye albumet mitt). Hva tror dere? De kommer nok aldri ut med det selv i media, at dette var et PR-stunt! Men Gud bevare meg vell. Han drar jo på denne turnèen for å markedsføre seg mest mulig. Uansett om det er positivt eller negativt. Hva bryr han seg vell om halve Norge hater han for det han gjorde? Det skapte overskrifter, det skaffet han, universal, TV2 og avisa verden over massevis av penger. Det var ikke sånn at han stakk fra madison square garden under en konsert. Men en promotur i lille Norge, for en kanal ingen andre enn Norge har hørt om. (før nå da)   Men det her jo akkurat hva han og de rundt han vil da, at vi skal snakke om dette. Han vil at det skal skape overskrifter og diskusjoner. Det er jo kun hans gevinst det går på. Ingen av dere hatere som bruker spisepausene deres til å hate på en gutt, som tjenete mer penger på å forlate scenen enn hva dere noen gang kommer til å gjøre for resten av livet deres.

   For hva har han egentlig noen gang gjort dere? Utenom å irritere dere med at han KAN GJØRE HVA HAN VIL? Han er kun 21 år, han har såvidt begynt voksenlivet sitt. Mens her sitter det mennesker i alle aldere på nettet for å mobbe og slenge dritt, fordi dere ikke liker han? For hva? For å lage musikk dere ikke liker? Ikke hør på musikken. Syntes han er stygg, ikke stalk han da? Syntes han "sløser" pengene sine? Hvorfor har han da donert mer penger til flere gode formål enn hva du noen gang har hørt om? 

   SLUTT Å MOBB!   Ja, nå virker jeg kanskje som om jeg er en jævla fan som forsvarer han. Men jeg ser faktisk bare virkeligheten på ting. Folk klager over at "vi barn" mobber og netthetser andre mennesker, men hvor tror du folk får det fra? Det er jo voksene mennesker som slenger dritt om en gutt som kunne vært sønnen deres. Bare fordi han kanskje ikke ser hva du skriver, så betyr det fortsatt ikke at det er riktig å gå offentlig ut med ting som dette. Hva du gjør mens du sitter å snakker dritt om alt og alle i telefonen din med en sigg i hånden, eller drar ned på Cafèen i lokal området ditt for å helle noen dråper med vodka i kaffen din får være ditt problem. Men når du først setter deg ned og skriver ting offentlig, så påvirker du både små og store til å gjøre akkurat det samme! En dag er det kanskje du som blir offeret. Eller enda værre, ditt eget barn. 

   Husk at han også er sønnen til noen, han er laget på samme måte som både deg og meg. Han har trolig spist akkurat det samme som oss også, men han var bare litt ganske mer suksessfull enn hva du klarte å oppnå.

    

   Jeg lurer på hvor mange ganger jeg skal sitte her å skrive om mobbing på bloggen. Men selvom det ikke hjelper for alle, så håper jeg noen tar seg litt vann over hodet og innser at ingen fortjener det. Uansett hvor sjalu du er på den andre personen. 

    

   For det andre, så er det kun et PR-stunt! Han kommer tilbake til Norge igjen, for å faktisk holde en konsert for alle sammen. Ikke glem det da. Han skapte overskrifter over alt, han har generert millioner av penger og sitter hjemme og koser seg med godteri på Halloween og ler av alle som trodde han forlot konserten fordi han var sint. *knis* 

   Skjønner jo at folk ble såra og lei seg, av de som var belibers. Men noen ganger må man "straffes" for å kunne bli belønnet. Livet er hardt folksens. Men PR er PR, uansett om du donerer penger til fattige barn eller klikker over at du ikke får vaske gulvet i fred. Uansett. Ingen tapte penger på dette. Han gjør det godt igjen veldig snart, så fortsett å hør på den nye låten hans "SORRY". Den er ganske fengende. OG hvis dere leser IG bildet hans, og husker hvor fort det kom opp etter han dro. Så skjønner dere at dette var nøye planlagt.

    

   Hvis dere lurer på hvorfor jeg har så fritidsproblemer og har følgt med på dette. Så har jeg ligget syk i èn uke, også har ikke avisaene skrevet om noe annet enn denne saken her, sååååå ja. Ikke vanskelig å få med seg, eller skjønne da jeg vet hvordan "verden" fungerer. 

    

    

   Ha en fin Halloween videre, lovers, haters og belibers! I love u all.

    

   - Karianne Vilde

   • 4 kommentarer

   4 kommentarer

   Malin

   01.11.2015 kl.00:32

   Forstår poenget ditt, da de aller fleste på konserten ikke har betalt noe. Er noen som har kjøpt mobil for å være med i konkurranse 😂

   Men det blir feil å si at Justin ikke brøt kontrakter og at dette var helt greit for TV2 og Universal Music. De hadde en kontrakt med Bieber, og alt fra vakter, backstage, leie av Chateu Neuf og logistikk, er dyrt, og det har Tv2 og Universal betalt i dyre dommer for. Men, TV2 fikk sannsynligvis mye høyere seertall på Senkveld enn om alt hadde gått supert, og TV2 skal også lage en slags dokumentar om besøket hans i Norge som skal gå når konserten skulle gått på tv, derav også høyere seertall. Dette gir inntekter, så jeg mener at de ikke kan kreve økonomisk kompensasjon fra Bieber og managementet hans.

   Alexandra Hoang

   01.11.2015 kl.12:49

   Du tok det på kornet! Veldig bra reflektert :)

   Tuva

   01.11.2015 kl.16:25

   "For hva har han egentlig noen gang gjort dere? Utenom å irritere dere med at han KAN GJØRE HVA HAN VIL?"

   Du har ikke tenkt å nevne at han hang ut de stakkars norske jentene på instagrammen sin, som nå blir hetset og får drapstrusler fra hele verden? Det er det folk reagerer på, og så klart irriterer seg over.

   Anna

   01.11.2015 kl.21:33

   Get your facts straight, før du sier at noe ER sånn.

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde