hits
De siste dagene...

 • 26.10.2015 kl.10:45  • Goood morgen kjære lesere! Håper dere har hatt en strålende helg. Jeg beklager for at jeg ikke har fått tid til å komme innom bloggen for å skrive til dere.. Men jeg har hatt så utrolig mye å gjøre disse dagene. Alt fra visninger, farge håret, jobbe, møter og planlegging osv. Ikke nok med det å finne ut hvilket hus vi vil ha, men vi klarer ikke bestemme om vi vil kjøpe et nytt hus, gammelt hus som vi skal pusse opp eller faktisk kjøpe en tomt til å bygge et helt nytt hus! Blir spennende å se hva vi faktisk kommer til å enda opp på, men hvis vi bare kjøper tomt så tar det laaang tid før man kan flytte inn.. Men det er uansett veldig spennende å se hva som skjer. 

       Jeg var også innom THE GOSSIP for å sette inn noen striper i håret mitt. Det er en helt fantastisk frisørsalong, med utrolig koselige personale. Det er aldri kjedelig å være der, og jeg blir alltid like fornøyd med håret mitt etter jeg har vært der. Jeg er jo, som veldig mange andre jenter. Redd for håret mitt. Jeg setter meg ikke ned i hvem som helst sin frisørstol, da jeg har vært borti flere som bare har ødelagt håret mitt. Men The Gossip i Oslo har alltid gjort meg stålende fornøyd hver gang + de har utrolig god kvalitet på håret de setter på der. Det ser ekte ut og har heller ikke ødelagt mitt eget hår.

   De er ikke bare det at de er flinke på det de gjør og at det er koselig der. De er også super effektive! Så du føler ikke at du bruker opp livet ditt på å vente på ingenting mens du er der. Noe som passer meg ypperlig, da det er noe av det verste jeg vet.   //Delvis sponset innlegg //

   Sminken og glossen jeg bruker er fra CosmoBeauty. Om ikke så alt for lenge kommer også webshopen til CosmoBeauty opp, så da vil det bli enklere å skaffe de produktene man vil ha. Jeg skal selvfølgelig holde dere oppdateret her på bloggen når den evt kommer opp.

    

   Weightless buksen finner du HER // Sko fra Din sko // Jakke Cubus // Skjerf LV

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde