hits
Sannheten kommer frem

 • 20.10.2015 kl.21:08  • Hva er squirt prøvd å finne ut av d men finner d ikke - Du finner svaret ditt HER
   Hatt sex før?? Nysgjerrig - Mye sex-spørsmål ute å ruller nå, men jeg svarer ikke på sånne spørsmål.

   Blitt slikt før ? Sagt det før, og sier det igjen - Jeg har aldri skrevet om sex-livet mitt på bloggen før, men jeg kommer heller ikke til å gjøre det i dag.
   SIngle? - Nei, det er jeg ikke!
   Har du noen søsken ? - Ja, jeg har faktisk 3 eldre brødre.

   Hva er det morsomste du har opplevd ? - Jeg har jo faktisk opplevd utrolig mye morsomt. Men det som har vært det morsomste som jeg kommer på nå, var da Carina og jeg dro på spontantur til Kristiansand. Altså hele opplevelsen der nede var ganske så syk, men det var ganske morsomt det som skjedde når vi måtte ta toget hjem igjen midt på natten. 
   Hvis du skulle beskrevet deg selv med 3 ord, hvilke 3 ord ville det vært ? - Godtroende, snill og overtroisk.
   E puppene dine fake? - Det er jo ekte sillicone da, så kan ikke si det er fake :)

   Hva er du kjent for? Går du på fest kver helg? - Jeg er kjent for den kule humoren min. Burde blitt komiker.. OG, nei! Jeg går ikke på fest hver helg.

   Hvor bor du? - Jeg bor i Drammen aka Drømmen by!

   Kåt ofte eller e du den type jenta som blir d sjelden? - Jeg har aldri skrevet om sex-livet mitt på bloggen før, men jeg kommer heller ikke til å gjøre det i dag :)
   Btw du er Schmøø as 
   Har du noen gang hatt frostskade?? - Ja, faktisk! Fikk det da jeg ikke ble hentet på togstasjonen og måtte gå hjem tynnkledd :-/
   Hva er yndlings snopet ditt? - Hvis du snakker om godteri så må det bli de rosa fiskene i den "søpledynga-posen" - ELSKER DE

   Hva er d drøyeste du har jort? - Det drøyeste jeg har gjort! Hm, det må vel være da jeg skulle kødde på instagram og sa jeg skulle dra til Vegas om en uke. Så endte joken faktisk opp med at jeg dro akkurat 1 uke etter jeg la ut bilde, fordi jeg bestilte flybilett på et nachpiel. Men etter en ukes tid der nede, mistet jeg flyet mitt, null penger igjen på kortet og venninnen min mistet passet og lommeboken sin. Så vi fikk mat av en som jobbet på flyplassen fordi han syntes så synd på oss da vi var strandet på flyplassen i Vegas. Vi fikk heller ikke booke oss inn på SAMME hotellet vi hadde bodd på fordi de ikke tok imot kontanter, kun kredittkortet som var i minus og hun andre hadde jo mistet det. Derfor må vi campe hos en vi ikke kjente, en som altså jobbet på hotellet. Da dro vi ut i Las Vegas ørken med han. 
   Vi prøvde jo selvfølgelig å se etter mistensomme ting med han, men han virket som en real fyr som lot oss campe på sofaen hans med hans 2 store hunder og 1 katt. 


   Har du bil sertfikate? - Ja, det har jeg hatt siden jeg var 18 år.
   Hva jobber du som? - Jeg jobber som blogger, makeup artist, stylist, blogger for cosmobeauty og web-shop manager for cosmobeauty. Så ja, jeg har mye ting å gjøre om dagen kan du si!

   Dine reisemål? - Maldivene, Bora Bora og Den Dominikanske Republikk. Dit har jeg så utrolig lyst til å dra til :)

   Best drikke av vin, champagne, øl? - ØL og så vin. Spørs også litt på hva jeg spiser, hva jeg skal eller hvordan vær det er da. Hater Champagen, går jo rett i toppen på meg også må jeg bare dra fordi jeg vil sove. Trenger bare å drikke champagne hvis jeg har lyst til å sovne.

   Har du kjæreste? - Ja, det har jeg!


   Er du sjenert ? - Nja, jeg er ofte litt sjenert i begynnelsen, eller hvis jeg føler for å ikke snakke. Men er jeg varm i trøyen er det vanskligere å få meg til å slutte å prate.

   Hva kjennetegnet de? - Hva som kjennetegner meg? Hm, det er vell  latteren min, håret og smilet? Tror det er det som kjennetegner meg altså.

   Liker du men som går i polo og classy ? - Jeg liker gutter som kan kle seg, men jeg er mer fan av gutter med litt chill og kul stil.

   Liker du gutter me litt langt hår og sleik ? - Nei, liker at gutter er litt gutter, med rufsete hår. No, thats what I love!!

   Yndlings matrett - Enchiladas. loveloveloveIT!
   Kunne du vert sammen med noen som var mindre deg? - Mindre eller yngre? Altså jeg har ikke satt en grense på hvordan alderen til den jeg skal date er.

   Svarer du på alle spørsmålene?? - Alt utenom sex-livet mitt.

   Hva gjor du tidligere Idag? - Ikke noe mer spesielt en at jeg har jobbet, blogget og dusjet!

   Hvor gammel er du?? - Jeg er 21 år.
   Hobbyene dine? - Være med hundevoffsene mine :)

   Får du mange blikk fra gutter? Fordi du er så fiin - Ha ha, søt :) Takk for det!

   Liker du fotball ? - Jeg spilte det i mine yngre dager, men pleier ikke se på det på tv nei.

   Trener du noe? - Spørs litt ann på dagsformen min.

   Beskriv drømmedaten din - Jeg har faktisk gjort det på bloggen før. Men "drømmedaten" min, det må vel være en litt uformell date, der han plukker meg opp i en pickup og kjører til en innsjø eller noe. Også drar han frem et pledd og maten vi da skal spise. Kanskje gjerne en flaske med rødt også.
   Er du og Simen kjærester? - Det stemmer at vi er kjærester ja!

   Isåfall hvor lenge har dere hvert kjærester? - Vi ble først sammen i 2012 (så har det vært slutt mellom oss i ett år) Før vi ble sammen igjen denne sommeren.

   Hva heter den første kjæresten din? - Første kjæresten jeg hadde fikk jeg under et biljardbord på SFO, fordi min daverende venninne spurte for meg. Men navnet hans husker jeg ikkke. Ble jo sammen med en annen 3 dager senere uansett. Men den første "ordentlige" kjæresten het Daniel.

   Har du hytte? Isåfall hvor? - Jeg har hytte på fjellet. Ved Nore og Uvdal.

   Når har du bursdag? - Verdens beste dag! 22 mai.

   Hvordan bil har du? - Jeg har mange forskjellige bilder ;p

   Hva er det beste du vet å spise? - Det beste jeg vet å spise er enchiladas. Spiser det så ofte jeg kan!

   Hva er ditt favoritt sminke-merke? - Det er jo endel som er favoritter, så spørs litt til hva. Men har Beautycosmo, Glò minerals, mac osv..
   Hvilken kjendis syntes du er kjekkest/finest (både mann og kvinne) - Jeg elsker Rihanna! Hun er så fin og diiiiiiggggg, men Beyoncè er farlig nærme Riri.

   Hvilken person syntes du har den fineste indre skjønnhet? (kjendiser,venner) - Alle av mine venner har hver sin "indre skjønnhet", de har alle det på forskjellige måter. Men ei som jeg har hatt siden jeg var ung og dum og vil alltid være min nr. 1 selvom vi ikke er med hverandre hver dag, må være Christi.
   Greier du å leve av inntektene du får fra sminkejobber via ditt firma? - Nå driver jeg med ganske mye mer enn bare Makeup da. Men jeg lever av det jeg gjør ja, og hadde jeg bare drevet med makeup, kunne jeg ha levd av bare det også. Da hadde jeg jo selvfølgelig også jobbet mer med makeup da.

   Hva er din fremtidsplan? Har du noen personlige mål du ønsker å dele med dine lesere? - Jeg har vel ganske "mange" og store fremtidsplaner for meg selv. Jeg har jo alltid ønsket å starte opp min egen bedrift, bli grûnder for en bra ting. Jeg har utrolig lyst til å bli skuespiller faktisk, jeg har lyst til å bygge et barnehjem i et uland eller 2. Så ja, jeg har endel håp og tanker om fremtiden. Men det jeg vet er at man aldri kan gi seg selvom man får en nedgang her i livet, man må alltid stå på selvom ting kan bli vanskelig. For du kan aldri nå toppen, hvis du aldri har slikket på bunnen. Også til dere som tenker at livet ikke blir bedre, så blir det faktisk det! Uansett hvor langt nede du føler deg, eller hvor vanskelig ting er der og da. Jeg har truffet bunnen MANGE ganger, jeg har aldri skjønt hvorfor akkurat det skjedde med meg eller hvorfor jeg står der alene. Men jeg vet at ting bare skjer for en grunn. Står du fast med noe,det meningen at du skal ta en annen vei. Jeg har kommet meg ganske langt fra hvor jeg har vært da jeg har vært nede, og enda lenger skal jeg :)!

   Hvordan kan du beskrive kulturen blant ungdom/unge voksne i Drammen motsetning til andre plasser i Norge? Drammen virker som en by der folk fester mye, og at det er veldig splittet mellom sosial rang blant unge. (blant annet opptak, der ungdom må igjennom forskjellige ritualer etc.. for å være en del av gjengen)

   Det er kanskje ett vanskelig spørsmål å svare på, men kanskje det kan gi deg ideer til et evt senere innlegg. :)
   Det er ikke sånn at alle fester i Drammen. Det er egentlig veldig mange forskjellige mennesker i Drammen, det er ikke sånn at drikker den ene jentegjengen hver helg så gjør den andre det! Faktisk tverdt imot. Noen er topp-elever som bare studerer, noen fester, andre liker å se på serier, andre er interesert i politikk mens andre shopper. Altså du kan finne alt fra A-Å i Drammen. Både harry og sosse-folket.
   Når det kommer til opptak, så refererer du nok kanskje til Gevjon og Fraternitas? Det er jo et selvvalgt opptak alle 1 og 2 klassinger som starter på Drammen videregående skole får tilbud om å være med på. Jeg hadde aldri hørt det latinske ordet før i hele mitt liv, så når 3.klassingene hadde satt opp plakater og drev med underskrifter. Følgte jeg kind of bare strømmen og gjorde som alle de andre jentene gjorde og meldte meg på det. De fristet jo oss med hytteturer og fester med de, så da meldte jeg meg på uviten om hva jeg faktisk måtte gjøre under opptaket til søsterskapet. Det var jo veldig viktig å holde det i gang, da Gevjon snart fylte 100 år på Drammen VGS den tiden der. Også syntes jeg det var kult at Drammen var den eneste som hadde disse bror og søster-skapet da. 
   Derfor gikk jeg inn i full vinner-modus, jeg kjente ingen av de som var med på opptaket heller. Men jeg ga bare alt jeg kunne, ble også kåret til årets Gevje (tross for at jeg akkurat hadde klart å begynne å gå igjen etter jeg hadde hatt prolaps og at jeg hadde kyssesyken på den tiden). Ble kjent med mange nye mennesker, og opplevde ting jeg aldri kom til å glemme da. Året etter er det din tur til å gjøre det samme mot de som melder seg på da!
   er du å Simen kjærester? - Ja, det stemmer.

   hvorfor ble det slutt mellom dere? - Fordi vi gjorde det slutt :)
   Kom video snart,? - Maybebaby.
   Kan du poste ett naturlig bilde av deg selv, uten sminke? - Jeg har postet det på bloggen flere ganger før, men jeg kan se om jeg finner noen bilder på mac'en uten sminke da jeg har det på meg nuu :)
   Haha, her fant jeg noen bilder uten sminke.
   Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gidder å spørre om nettopp det, men er vell nysgjerrigheten som kicker inn + at det er litt spennende, siden det har blitt ``mange jenters store frykt`` å vise seg uten sminke. Som gutt syntes jeg det er utrolig dumt at så mange har en så stor angst for å vise sitt sanne jeg. Fult forstålig siden det har blitt en hverdagsrutine, men utrolig idiotisk når man tenker over det.
   Anyway, beklager for ett langt innlegg. Håper du tar utfordringen. :)
   (- Neida, det går fint! Går faktisk ofte uten sminke jeg :) )


   1. Hvorfor har du ingen feite venner? Liker du ikke folk som har ekstra på kroppen. Event. hva synes du om de? - Men herregud da. For et spørsmål..? Det er jo uansett ikke sånn at jeg går rundt å kalt vennene mine for feite heller. Er jo ikke sånn at jeg hadde skrevet, jo Verinica er egentig ganske feit, men jeg bryr meg ikke om det? Så mange ganger jeg har skrevet på bloggen at man ikke må bry seg om hvordan folk ser ut på nettet/blader, nettopp fordi fotografer redigerer bildene. DUMT spørsmål..

   2. Hvorfor har du blitt sammen med Simen igjen tross alt det stygge dere har sagt om hverandre, og ikke minst grunnen til at det ble slutt? - Faktisk veldig teit spørsmål dette også. Da det kun er meg selv som bestemmer over mitt eget liv og mine valg. Jeg skal da ikke kunne ikke være sammen med noen, bare andre mener det er feil! 

   3. Syns du ikke det stiller deg i et dårlig lys? Jeg føler det er veldig for oppmerksomhet ihvertfall. Ingenting stygt ment. Bare ærlig ment.
   - Man kan da være litt mer voksen enn å skulle måtte bry seg om hva andre mener om akkurat dette. Hadde jeg vært 16 år, så kanskje jeg hadde brydd meg om hva folk mente  om mine forhold eller ikke. Men når jeg er 21 år gammel og trenger ikke måte tenke på hva alle andre tenker.  Folk får snakke så mye de vil, men det vil jo ikke endre meningene til noen av oss på noe som helst måte akkurat det der altså. 
   Endte opp med å heller skrive et innlegg, da det var mange spørsmål jeg ikke hadde noe interesse av å svare på video. Derfor får jeg spare videoen litt!
   Hvordan har din dag vært?
   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   25.10.2015 kl.19:56

   Fin naturlig skjønnhet, uten sminke. :)

   Mye fine svar. Utrolig irriterende med alle idiotiske spørsmålene om deg å Simen. At folk ikke bare kan holde seg til sitt, og passe på seg selv isteden. Er vell forhåpentligvis bare små kids uansett da. ;)

   Stor kid!

   12.11.2015 kl.09:50

   Med et så søtt ansikt skal du ikke skamme deg over å gå uten sminke!

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem