hits
10 ting jeg hater ved deg

 • 14.10.2015 kl.22:57  • Etter at jeg har bodd under samme tak som deg, så har jeg vell kanskje lært å kjenne deg på en litt annen måte en hva vi gjorde før. Så jeg tok meg den friheten til å logge inn på bloggen din, å lage dette innlegget til deg. Så her kjære deg, er en liste over 10 ting jeg hater ved deg

   1 - Jeg hater deg for at du er den du er, som har fått stalkere. Jeg hater deg ikke som person, men jeg hater at du har fått stalkere. Jeg husker veldig godt når jeg bodde hos deg, og på det verste så turte jeg ikke gå ut til bilen hvis jeg skulle hente noe. Jeg måtte i en periode rundt julen husker jeg, enten bli hentet på jobb av deg eller faren din. Jeg kan vell helt ærlig si at den følelsen jeg hadde den perioden var grusom.

   2 - Du skjærer tenner. Det er faktisk helt utrolig at du har flere tenner igjen. Jeg har aldri møtt noen som skjærer tenner så mye som deg, og jeg er ikke helt sikker på om du vet hvor ille det er selv, for du klarer jo faktisk ikke å skjære tenner når du er våken.

   3 - At du må sove med den JÆVLA tven på, herreguuud... Kan du ikke bare slå av den jævla tven når vi skal sove???. Det er så jævlig irriterende at du aner ikke, og det verste er at du våkner jo faktisk når jeg skrur den av når du har sovnet, også skrur du den på igjen.

   4 - Du er den staeste personen jeg har møtt. Du har selvfølgelig også alltid rett, noe som er jævlig irriterende i og med at jeg er himla sta selv. Vi kunne til tider stå å diskutere noe så teit som om eggene var hard kokt eller ikke. 

   5 - At du er en blogger, ja for det er faktisk fryktelig irriterende at alt skal dokumenteres. Du er nødt til å ha med det bly tunge kameraet ditt over alt, knipse en million bilder, også må vi ikke glemme at du holder leserne dine oppdatert via snapchat, så folk har jo fått sett en riktig fin side av meg.

   6 - Du hører ALDRI alarmen på telefonen din. Det var kjekt når jeg ikke trengte å stå opp før 9, og du hadde 100 alarmer på klokken 7 :-)))) 

   7- Du legger deg sjeldent før morgningen, sover du i det hele tatt? 

   8- At du ikke lenger er singel... Du var min partner in crime, vi var uslåelige, dum og dummere, men det var heelt til ja...  s kom inn i bildet :-) Nå er jeg mer det tredjehjulet, og du har mindre tid til meg.

   9- Du ommøblere ALT hele tiden. Uansett hvor du er så tar det ikke lang tid før du begynner å ommøblere. Du kan ha ommøblert rommet ditt for 2 dager siden, men så finner du ut klokke 2 på natten at det passet perfekt å begynne å ommøblere akkurat da. Når vi var på Montebello for eksempel så var det gøy den første gangen, men klokken var 3 på natten, og etter 30 min så ville resten sove... Men så himla sta som du er gir du deg heller aldri.

   10- At du virkelig ikke skjønner deg på kollektiv transport, du er helt blåst når det kommer til tog og buss. Du begynner å bli ganske god av å ta toget fra Drammen til Oslo, men det er ett evig mareritt å få deg på rett tog og rett plattform. Jeg er faktisk glad på dine vegne at du har lappen, og at du sjeldent tar tog.   Kunne jo ikke poste dette innlegget uten å slenge med en liste over 10 ting jeg elsker ved deg også, så her er en liste over 10 ting jeg elsker ved deg

   1- At du er en blogger, det er en rekke ulemper med å blogge så kunne aldri hatt min egen blog. Men de fordelene du har som eventer er det alltid gøy for en ikke blogger å være din plus one. 

   2- Du har så mye rart, uansett hva jeg skal; fjelltur, kostymeparty, fest eller hva det måtte være har du klær og fult utstyr til det. Jeg lurer på hvor alt kommer fra.

   3- Du hater julen like mye som meg. Det er hyggelig med pakker ogsånt, men er ikke akkurat stor fan av maten og alt det andre, så takk gud for at du hater julen så jeg har noen å være med.

   4- Du er spontan. Det er få som er like spontan som deg, du kan hoppe på ett fly i morgen til Vegas, og jeg ville ikke blitt sjokkert. 

   5- Du er full av energi, du er en gledesspreder som gir masse kjærlighet til de rundt deg og passer på at alle har det bra. Du er gull verdt!

   6- Hvis jeg trenger noen å snakke med kan jeg ringe deg når som helst, disse samtalene kan fort komme på flere timer, men du er en jeg kan ringe når som helst uansett hva det måtte være. Noen ganger så kan det være for å bare følge meg, holde meg med selskap mens jeg rydder, handler eller bare at jeg kjeder meg på jobb.

   7 - Ingen er så flink på sminke som deg, du har hjulpet meg i mange sminkekriser og jeg har vært så heldig å hatt deg til å sminke meg hvis det har vært noe spesielt. Du er jo utdannet makeup artist, men det skal sies at det betyr ikke at man er flink fordet, men du kan det og jeg er super takknemlig for alle råd og tips jeg har fått av deg på sminke fronten.

   8- Vi er like, vi liker samme type mat, klær, tv serier, utesteder. Det er aldri noen krangler om hva vi skal se på tven eller spise til middag. 

   9- Humoren din. Hvor skal jeg begynne? Den går ikke ann å beskrive den, den må oppleves. 

   10- Jeg vet at du stiller alltid opp, og jeg vet at jeg alltid kan regne med deg, du er en ekte venn. 


   Skal helt ærlig innrømme at det var mye vanskeligere å blogge enn hva jeg trodde, i skrivende stund har jeg brukt 4!!!! timer på dette innlegget, så here you go. Glad i deg, kyss og klem Mariel.

   • 2 kommentarer

   2 kommentarer

   Benedikte Dahle

   14.10.2015 kl.23:07

   Så bra skrevet, litt gøy og lese :D

   28.10.2015 kl.22:42

   Go Packers!

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem