hits
Premierefest

 • 06.10.2015 kl.12:40  • I morgen braker det løs med både premierefest og serien kommer endelig ut på TV! Jeg var å fikset vippene mine hos Cosmo Beauty i går, mens i dag skal jentene komme til meg for å planlegge litt og snakke sammen. Jeg har jo gjort om klesrommet mitt til et kontor/musikkrom, så jeg har planer om å teste ut DJ og sangferdighetene til jentene i dag når de kommer på besøk. Også teste ut hvor flinke de er til å spille på piano for meg. Som dere har fått med dere på snap har jeg blitt ganske så flink til å spille på piano.. Ehe, jeg lærer hver dag hvertfall.. Derfor går dagen i dag til å fikse litt regnskap, regninger og få litt orden på div saker før jentene kommer. 

       I morgen tidlig skal jeg innover til Oslo for å fikse både neglene og håret mitt! Før vi skal ut å spise sammen før vi skal dra videre på premierefesten. Jeg gleder meg masse til å vise frem kjolen jeg skal bruke, og vise dere hvordan vippene, neglene og håret ble.

   Vi savner det å gå rundt i grilldress og crocs, men for denne gangen må vi nøye oss med kjoler og negler!

    

   Nå skal jeg sette meg i arbeid for å bli ferdig til grilldress gjengen kommer på besøk! 

    

   Skal du se på Montebello Camping i morgen? (Vi er ikke med i de første episodene, men vi kommer brasende inn en vakker dag)

    

   Ha en fin dag videre!

    

   - Karianne Vilde

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem