hits
VI SKAL PÅ TV

 • 30.09.2015 kl.13:57  • Nå er det endelig "hemmeligheten" ute! Vi er med på serien Montebello Camping som starter på TVNorge ondag 7. OKT. Vi går ut av vår egen komfortsone der vi gjør ting vi aldri har gjort før, men vi gjør det med et smil om munnen. Vi tar oss selv ikke så veldig høytidelig, men vi hadde det faktisk mer gøy enn hva vi hadde forventet. Grunnen til at vi dro dit, var fordi jeg hadde lurt venninnene mine til å tro at jeg skulle ta de med til Dubai men vi endte opp på montebello camping. Du kan følge med på facebook pagen deres HER for å se oppdateringer om serien. 

   Til dere som trodde eller sa at jeg skulle være med på Paradise Hotel tok grundig feil! Hadde dere kjent meg eller faktisk lest bloggen min hadde dere skjønt at det var noe jeg aldri i livet mitt kom til å bli med på. Derfor er det tragisk at noen der ute faktisk har giddet å melde meg på PH for i år. Jeg har aldri syntes noe om det programmet, og jeg kommer aldri til å syntes noe om det heller. Det er mennesker som melder seg på det fordi de (MED SINE EGENE ORD) sier de vil bli kjendis. Først av alt, man blir ikke kjendis av å bli med på paradise hotel, man blir paradise kjent og man vil alltid bli husket som F.eks Paradise Karianne (haha, var faktisk kleint å skrive det der). Uansett da er det bedre å bli kalt Camping Kari, da har jeg faktisk verdigheten min i behold :-) (Dere som har vært med på PH, ikke ta dere nær av det- Dere gikk inn der frivillig :) 

       Nå er det akkurat èn uke igjen til premieren, noe jentegjengen grugleder oss til. Det blir gøy å se alle vi møtte på campingen på tv, men vi lurer da veldig på hva som blir tatt med når vi kommer med da. Heldigvis er vi ikke med i første episode, så vi blir litt vandt med at det kommer på tv før vi skal se på oss selv. Vi skal se første episode sammen under premiere festen, noe som blir utrolig koselig å se alle sammen igjen! Vi ble jo en liten familie på ferien vår på den lille campingen. 

   Man kan jo lure på hvordan det er å bli vekket med kamera i annsiktet, 4 trøtte jenter som ikke var spesielt flinke til å skaffe seg ordentlig mat.. Men det er jo noe dere får se om ikke så alt for lenge.. ehhee

       Det er faktisk helt utrolig hvor godt man blir kjent med andre på en campingplass, folk man aldri i livet trodde man kom til å bli venn med var folk man hadde det utrolig gøy med. Sene kvelder med mye sang, moro og grilling. Selv da guttegjengen henger en fot med blod på forran hytten vår, og vi skulle pranke de tilbake.. ? Lite langt tenkte vi at jeg snappet alt vi gjorde så de var klare over hva vi kom til å gjøre før vi faktisk gjorde det. (Jeg tar det på min kappe). Eller da jeg disser jentene om at de ikke må tryne ned trappen om natten, mens jeg var den som endte med å gjøre det selv.. (Haha, fail), Eller da vi bestemte oss for å ommøblere hytten vår kl 4 på natten. Eller da lydmannen skader seg og ender opp på sykehuset. Huff, det er så utrolig mange gode og morsomme minner fra Montebello Camping! Det er bare å glede seg til hva som skal skje videre på TVNorge.    

   Kommer du til å se på serien?

    

   - Karianne Vilde

    

   #tvnorge #montebellocamping #jentegjengen

   • Ingen kommentarer

   Ingen kommentarer

   Skriv en ny kommentar  • Designet av

   Camilla Haukjem