hits
Kjære AASS

 • 21.09.2015 kl.21:15  • Jeg kan fortsatt huske første gangen jeg smakte på deg. Det var 5 liter med glede som jeg aldri noen gang skulle slutte å tenke på. Dere var en stor og hvit kanne med et fargerikt bilde på, ikke alle forstod helt hva det var og tok seg da heller ikke tid til å finne det ut. Dere var der igjennom barndommen min, dere var der første gang jeg flyttet for meg selv, dere var der igjennom haugevis av jentekvelder, guttebesøk og når man skulle slukke tørsten på både godt og vondt.

   En dag da jeg skulle drikke mitt siste glass av deres fantastiske sun shake på hele 5 litereren min og alt jeg tenkte på da jeg drakk den var at jeg  gledet meg til å kjøpe en ny kanne, men lite visste jeg da at det muligens var mitt siste glass? Jeg har lett over alt, være på alle meny butikkene, løpt til hver saft-hyllene for å se etter dere, lagt igjen navn og nr på alle butikkene jeg kunne huske at de hadde dere, uten hell? Jeg har prøvd å ringe dere flere ganger men jeg har alltid vært uheldig med timingen min, for dere hadde stengt hver gang jeg skulle ringe - i dag var jeg faktisk 3 minutter over stengetiden. Da hadde jeg dratt hele veien til price club i krokstadelva for å endelig kunne kjøpe haugevis as sun shake, for ifølge noen rykter skulle de være det eneste stedet som hadde dere igjen. Men nei, der fikk jeg vite at dere var ute av produksjon! Hvorfor?
   Dere var kanskje veldig usynelig i de store butikkene selvom dere var nokså store til å være en saftkanne, dere var jo på hele 5 liter. Flere trodde kanskje også at det var tomatsaus..? For de gangene jeg skulle spørre etter dere og skulle forklare hva jeg letet etter, måtte jeg alltid ende med at det så ut som en stor tomat på utsiden for at de som jobbet der skulle skjønne hva jeg mente. Da skjønte alle hva jeg mente og beklaget seg med at de trodde det var en tomatsaus, siden de ikke hadde skjønt hvilken «saft» jeg snakket om. 
   Den kostet jo også litt over 100 kr, så det å kjøpe en saft på 5 liter var jo ikke akkurat det første folk gjorde når de ikke hadde smakt den før, jeg kan jo forstå det. Men ikke glem at dere hadde en heiagjeng, faste kunder som uansett vær dro å kjøpte deres fantastiske saft - fordi ingen var som dere og ingen kan noen gang måle seg med dere.


   Jeg vet at 5  liters saften er noe den alltid har vært og jeg skulle til og med ønske den kom på en 50 liters kanne så jeg slapp å gå tom så fort. Men grunnen til at dere kanskje ikke solgte like bra som dere hadde forventet er det fordi det ikke er alle som har smakt på den fantastiske smaken av kirsebær, jordbær, eple og drue som dere hadde i den. De forstod kanskje ikke at de gikk glipp av saften i dems liv og at det var noe som ville forandre livet dems for alltid? 
   Jeg vet dere har blitt undervurdert, kanskje litt dårlig promotert og lite kunder. Men jeg lover dere at dere vil få mange flere kunder hvis dere gir kunder litt blod på tann. Det trengs kun 1 liten slurk for å få folk til å forelske seg i verdens beste saft. For dere som syntes det er dyrt å kjøpe en saft til 100 kr, så er det billigere i lengden å kjøpe en 5 liters saft enn en 1 liters flaske til 40 kr som du må kjøpe en ny en hver uke. Du vil også alltid ha saft i huset deres.
   Så jeg ber dere kjære Aass om å starte å produsere sun shake saften deres igjen, dere har aldri vært glemt en eneste dag og ingen andre saft har noen gang kunnet måle seg med dere. Jeg vet at jeg ikke er den eneste heller, for jeg er satt til oppdrag til å finne ut hvor denne fantastiske saften har funnet veien henn. Så vi alle sammen ber dere om å komme tilbake igjen, kom tilbake til hvert enste kjøkken. Fyll hverdagen vår med frisk saft hver dag så vil vi være evig takknemmelig!
   Del gjerne dette innlegget videre, så AASS får sett dette eller hvis du vil ha AASS sin sun shake tilbake igjen. Jeg kan garantere dere at det vil bli deres nye yndlingssaft!
   Hilsen en trofast kunde som ikke vil gå en dag til uten dere.
   - Karianne Vilde
   • 4 kommentarer

   4 kommentarer

   theresekristina

   21.09.2015 kl.22:15

   Trur dessverre ikkje eg har sett den før, men den høyrtes veldig god ut :)

   Anniken Uhl

   22.09.2015 kl.01:37

   Åå gud hva jeg skulle gjort for å få tilbake sun shake.. bedre saft finnes ikke :((❤️

   Trond Johansen

   05.11.2015 kl.00:53

   Vi må få den tilbake.

   07.05.2017 kl.00:57

   Hva skjer a kommer SUN shak tilbake hallo

   Skriv en ny kommentar  • Karianne Vilde